B
Brunonz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 297
Starosta Ci wyśle komplet skierowań a nie gliniarz jego nie słuchaj .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tsorot napisał:Brunonz rozumie ze Ty juz po tym ....
Napisz mi czego sie spodziewac w Womp co im mowic czego nie...jak mozesz napisz krok po kroku jak u Ciebie to wygladalo ...wielkie dzieki..bo ja narazie nie spie od kilku dni i mam strasznego moralniaka...zycie nigdy nie glaszcze nas po glowce ale teraz oberwalem strasznie...
tsorot napisał:Hej
Czytajac o Womp polecialem zrobic badania..alat 17 aspat 24 GGTP 38
z tego co czytam to raczej dobre wyniki ale czemu takie dobre skoro niektorzy pisza ze pija sporadycznie a mieli duzo wyzsze...moze isc gdzies indziej sprawdzic..i czego jeszcze zlego spodziewac sie w womp ..juz tyle sie o tym naczytalem ze chyba przez 6 mies nie bede spal :/ bo prawko jest mi bardzo potrzebne..i jak pytam kolegow z pracy to tez mi mowia ze oni co dziennie jakies piwko pija wieczorem...a naprawde nie jestem patologiem ze wracam do domu i wrzeszcze na zone gdzie jest piwo ..poprostu ..zjem kolacje ..wezme prysznic i lubie sobie usiasc przed komp i wypic te dwa piwa po niekiedy ciezkiej pracy ..to alkoholizm :/ ja mam dola strasznego i narazie nie pije nic...
Napiszcie co wiecie o tych badaniach w WOMP i czy "dobre" wyniki watroby beda przyczyna sprawdzenia innych wynikow bardziej dokladniej.. ..zwyczajnie jak obronic prawko ktorego brak obrocil moje zycie o 180 stopni ..
hejka...
"[...]Niedostarczenie orzeczenia lekarskiego w terminie spowoduje wszczęcie postępowania w sprawie wydania decyzji o zatrzymaniu prawa jazdy"
mike360 napisał:Witajcie,
Na wstępie dodam, że jestem zielony jeżeli chodzi o prawo i pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia (i po raz ostatni)
Mam dylemat ponieważ dostałem zakaz prowadzenia pojazdów na okres 3 lat za jazdę po pijaku, sprawa toczyła się dosyć długo bo prawie po roku otrzymałem wyrok, ale do rzeczy.
Dostałem skierowanie na badania do WOMPu, kurs reedukacyjny oraz badania psychologiczne które powinienem wykonać w ciągu miesiąca w innym wypadku:
Tego zapisuj nie rozumiem. Skoro prawo jazdy zostało już zatrzymane na 3 lata to po co to badanie skoro zostały jeszcze ponad 2 lata? Jest ktoś w stanie mi to logicznie wyjaśnić?
Pozdrawiam
reekinn81 napisał:Witam wszystkich forumowiczów. Przeczytałem ten temat i dalej nie rozumiem. Proszę o streszczoną odpowiedź. Rok temu wyrokiem sądu zabrano mi prawo jazdy na okres 5 lat i grzywnę. Grzywnę zapłaciłem. Tu moje pytanko. Czy mogę po połowie odbycia kary odzyskać prawko ?? Dzięki za odpowiedź.:what:
piotr13421 napisał:Witam, przeczytałem praktycznie cały temat, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Jechałem po alkoholu, powyżej 0.5 promila. Kilka dni temu orzeczono wobec mnie zakaz prowadzenia pojazdów na 4 lata, grzywna i prace społeczne.
Czy otrzymam zaświadczenie o niekaralności jeśli przyjdę po nie jeszcze przed uprawomocnieniem się wyroku (przed upływem ustawowych 14 dni)??
tezetwu napisał:Mam pytanie w 2017 roku sąd orzekł wobec mnie zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów mechanicznych na okres 12 miesięcy. I teraz pytanie, czy obecnie po 2 latach jak zrobię badania w WOMP będę musiał zdawać egzamin, czy tylko odebrać PJ w wydziale komunikacji?