P
Pytajnik..
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 720
Zawiasy, 5k, grzywna, min 3 lata zakazu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
MKS19 napisał:Witam po raz kolejny. Mógłby mi ktoś przybliżyć jak wyglądają badania w medycynie pracy?
MKS19 napisał:Na istnienie lub wykazanie przeciwwskazań do kierowania pojazdem.
Marecki0000 napisał:Witam. Śledzę wątek ale jednak potrzebuje informacji pewnej. Za 2 tyg mija mi połowa kary ( zakaz na 3 lata ) nie dostałem skierowania na badania a jedynie od prezydenta miasta info. Że zabierają mi PJ itd. W jaki sposób zdobyć skierowabie samemu ?
Marecki0000 napisał:A czy mogę wysłać wniosek do sądu nie mając jeszcze badań ? 01.04 zostało mi zatrzymane PJ więc 01.10 mogę juz sie starać - pytanie czy na 2 tyg szybciej już mogę słać ?
Marecki0000 napisał:Witam ponownie. Wniosek złożony o zmianę środka karnego, po 2 tygodniach przyszło pisemko z sądu, otwieram no i trochę liczyłem że od razu się zgodzą a tu wezwanie obowiązkowe na posiedzenie. I teraz mam taką "zagwozdkę" czego na tym posiedzeniu można się spodziewać ? W czym może być rzecz że stawiennictwo obowiązkowe ?
turpat napisał:Panowie, potrzebuje wzoru wniosku o wcześniejsze ubieganie sie o prawo jazdy. Pan w moim sądzie nie był w stanie mi pomóc, a w necie nic nie znalazłem
elfocus napisał:Witam, sad orzekl zakaz prowadzenia wszystkich pojazdow mechanicznych z wyjatkiem tych do, ktorych uprawnia pj kat C. Z tego co sie dowiedzialem po zmianie sposobu wykonywania orzeczonego środka karnego czyli znany wszystkim alcolock bedzie sie on tyczyl tylko kat B. Tutaj pytanie czy jezeli zrobie kolejne kategorie czyli D oraz C+E bede mogl sie na nich normalnie poruszac czy moze bedzie bedzie wymagany alcolock? czy moze w ogole gdyz w pierwszym wyroku sad orzekl zakaz wszystkich z wyjatkiem kat C?