T
tojatojatoja
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
CarbonInC napisał:Czesc, ja mam wypożyczoną z autowatch. Koszt to 100zł/mc + montaż (500), oraz koszt kalibracji. Przyjezdzaja, zakładaja i serwisują.
Dzięki bardzo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
CarbonInC napisał:Czesc, ja mam wypożyczoną z autowatch. Koszt to 100zł/mc + montaż (500), oraz koszt kalibracji. Przyjezdzaja, zakładaja i serwisują.
Właśnie chciałem sam zaproponować to dla prokuratora , po rozmowie z radca prawnym , nie chce kombinować i mieć to za sobą dziękuję za odpowiedźbiezanow_123 napisał:Myślę że sprawa skonczy się własnie tak jak napisałeś: 5000zł swiadczeń pieniężnych, grzywna ok. 2000zł-3000zł, zakaz prowadzenia 4-5 lat. Wynik konkretny wydmuchałeś. Myśle że jeśli pójdziesz na DPK to do 2 miesięcy powinieneś już być po wyroku
tojatojatoja napisał:To wszystko zależy od sądu. Nie będziesz karany za wykroczenie, tylko za przestępstwo. 5 tyś to jest oczywiste, grzywna zależy od twoich dochodów. Ja byłam w podobnej sytuacji, prawko zabrane na 4 lata, 5 tyś+ 1 tyś grzywny. Ja dostałam wyrok po ponad 1,5 roku, ale sąd się nie spieszył poprostu. Po połowie kary możesz ubiegać się o zgodę na jazdę z blokadą alkoholową. To wszystko zależy, na jakiego trafisz prokuratora i sąd.
idz lepiej jak najszybciej na te badania bo nie wiadomo jak z terminami i w razie gdyby dowalili ci jakąs terapie to juz czas by ci leciałJaksonBB napisał:U mnie połowa kary 13 kwietnia. Czy już robić Sosnowiec i te inne? Będę starał się o tą blokade....![]()
tojatojatoja napisał:Za szybko chyba jeszcze. Ja robiłam badania i kurs w czerwcu, a w lipcu składałam wniosek
Na moim papierku też pisało że po alkoholu, ale nie pisało ile tego było. Jak byłem w womp w Krakowie to lekarka zapytała ile wydmuchalem , to jej powiedziałem , ale powiem że lekarka spoko kobieta.piotr1990@ napisał:ja juz mam skierowanie odebralem je osobiscie w urzedzie .na skierowaniu mam ze kierowca prowadzil pojazd pod wplywem ,po uzyciu badz do srodka dzialajacego podobnie do alkoholu.wiec raczej nie wiedzą.ja mialem jazde pod wplywem 0.6 promila ale powiem tam ze bylem po uzyciu
mleko843 napisał:Na moim papierku też pisało że po alkoholu, ale nie pisało ile tego było. Jak byłem w womp w Krakowie to lekarka zapytała ile wydmuchalem , to jej powiedziałem , ale powiem że lekarka spoko kobieta.