Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. III

• Autor wątku Autor wątku Brunonz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Spidipidi napisał:
Ciebie odwalili czy miałeś negatywne ?

Dostałem opinie negatywna przez ten alat, tylko to podkreślił na orzeczeniu. Też swoje ważę bo 110 kg przy 190 wzrostu ale ich to nie obchodzi, do tego biorę tabletki na obniżenie ciśnienia, które w ultoce mają napisane, że mogą podnieść próby wątrobowe. Teraz mam badanie 16.04,nie pije ani kropli od sylwestra, w środę robię sobie badania prywatnie i zobaczymy co pokażą.

oscar321 napisał:
Dostałem opinie negatywna przez ten alat, tylko to podkreślił na orzeczeniu. Też swoje ważę bo 110 kg przy 190 wzrostu ale ich to nie obchodzi, do tego biorę tabletki na obniżenie ciśnienia, które w ultoce mają napisane, że mogą podnieść próby wątrobowe. Teraz mam badanie 16.04,nie pije ani kropli od sylwestra, w środę robię sobie badania prywatnie i zobaczymy co pokażą.
To od kiedy czekasz na nowy termin ? a jakie miałeś GGTP ? Co to był za lekarz ?

nowy199 napisał:
To od kiedy czekasz na nowy termin ? a jakie miałeś GGTP ? Co to był za lekarz ?

Lekarzem był facet, Pan Szczepan J., nie podchodziłem do terminu wyznaczego przez nich, ale był 2 miesiące po badaniu. Wszystkie pozostałe enzymy były w normie, miałem kurs readukacyjny i pozostale badania zaliczone.

Spidipidi napisał:
Wniosek ale Tobie minął zakaz czy chcesz z alcolockiem jeździć ?

Nie minął, chcę z alcolockiem jeździć, dlatego muszę złożyć wniosek o zamianę kary i myślę, czy najpierw wniosek czy lepiej zrobić te badania, by mieć większe szanse na akceptację wniosku.

Spidipidi napisał:
Nie nie ,moczu nie miałem,miałem miałem:zamknięte oczy i palec do nosa ,stanie na palcach i na piętach i zgięcie ręce do stopy i tyle 😂
Witam, sam wybieram się na badania w piątek, mam pytanie stałeś w miejscu czy chodziłeś na piętach i palcach ?

nowy199 napisał:
Witam, sam wybieram się na badania w piątek, mam pytanie stałeś w miejscu czy chodziłeś na piętach i palcach ?

Bardziej stałem ,ale to wiesz ,abyś tylko pokazał że możesz ;)

oscar321 napisał:
Ale ogólnie wyników nie podali Ci jakie miałeś z prób ,czy miałeś ile AlAt Ci wyszedł ?

Spidipidi napisał:
Ale ogólnie wyników nie podali Ci jakie miałeś z prób ,czy miałeś ile AlAt Ci wyszedł ?

Podali wszystkie wyniki, alat był 80,reszta była w normie.

Spidipidi napisał:
I długo czekałeś na drugi termin ,czy odwolales się od tego ?

Dwa miesiące, termin przyszedł na skierowaniu. Nie odwołałem się, bo sporo czytałem, i gdyby coś nie wyszło to później odsyłają na leczenie 😁 a na drugi termin się nie stawiłem bo wyjechałem z kraju.

oscar321 napisał:
Dwa miesiące, termin przyszedł na skierowaniu. Nie odwołałem się, bo sporo czytałem, i gdyby coś nie wyszło to później odsyłają na leczenie 😁 a na drugi termin się nie stawiłem bo wyjechałem z kraju.
Czyli lepiej się nie odwoływać tylko zapisać się drugi raz na badania ?
Robiłes w Rzeszowie czy gdzie ?

Spidipidi napisał:
Czyli lepiej się nie odwoływać tylko zapisać się drugi raz na badania ?
Robiłes w Rzeszowie czy gdzie ?

Moim zdaniem lepiej pójść na drugi termin i nie wchodzić z nimi na wojenna ścieżkę,termin masz wyznaczony od razu jeżeli nie pójdzie. Rzeszów

oscar321 napisał:
Moim zdaniem lepiej pójść na drugi termin i nie wchodzić z nimi na wojenna ścieżkę,termin masz wyznaczony od razu jeżeli nie pójdzie. Rzeszów

O widzisz ,a masz jakiś sposób jak obniżyć ten ALAT czy jakaś dieta ,jak tak to możesz powiedzieć ,w Rzeszowie ja miałem Krzyżanowskiego

Spidipidi napisał:
O widzisz ,a masz jakiś sposób jak obniżyć ten ALAT czy jakaś dieta ,jak tak to możesz powiedzieć ,w Rzeszowie ja miałem Krzyżanowskiego

Robię badania kontrolne prywatnie, ale dopiero za tydzień mam termin na pobranie krwi, jeżeli to co brałem pomoże, to na pewno się podzielę 😁 daj znać tak samo jak dostaniesz wyniki, Krzyżanowskiego a nie Hetmańska?

Spidipidi napisał:
Jadę jutro na Rzeszów zrobić badania lekarskie ,psycho i kurs zrobiony ,pytanie brzmi ile to kosztuje ogólnie całość ,zrobiłem sobie badania kontrolne i wyszedł mi alat 75 a reszta w normie ,może to trochę z wagi bo krągłości są.A drugie ,co należy wziąć na te badania bo mam :skierowanie,wyniki psychotestow , książeczkę wojskową,wyrok ,kurs odbyty też wezmę ,wyniki badań co sobie robiłem w tamtym tygodniu i nie wiem co jeszcze ;D
Witam Masz już wyniki ? Pochwal się jak już będziesz miał, pozdrawiam

oscar321 napisał:
Robię badania kontrolne prywatnie, ale dopiero za tydzień mam termin na pobranie krwi, jeżeli to co brałem pomoże, to na pewno się podzielę 😁 daj znać tak samo jak dostaniesz wyniki, Krzyżanowskiego a nie Hetmańska?

Znaczy no ,na ulicy Hetmańskiej ale doktor się nazywał Krzyżanowski :D

tysiącepytań napisał:
Termin 25 marzec więc wszystko przede mną
No to ja wyniki gdzieś pod koniec marca powinien dostać i bardziej jestem złej mysli niż dobrej ,ze względu na ten jebany ALAT..

Czy ktoś się orientuje jak mam wszystkie papierzyska ( Womp,psychotesty,kurs reedukacyjny,opinie z pracy , zapłacona grzywnę , opinia kuratora ) to muszę to wysyłać poczta do sądu czy istnieje w dobie dzisiejszej technologi złożenie tego wssytskiego przez jakąś platformę. E-sadownictwa ? Bo wiem że takowe istnieja.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót