Problemy z dodatkowapraca.com

• Autor wątku Autor wątku martatt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O widzisz, jak miło :) Dobrze, że się właśnie do Pana Maja odezwałam. Chwała mu za to. Jest jeszcze jeden artykuł w przygotowaniu. I niech on sobie nie myśli, że "machnie ręką"- ja tak łatwo się nie poddam. Będę to drążyć dopóki ktoś nie zbada dokładnie całej sprawy i jego intencji- te mnie najbardziej interesują.

Miejcie mnie za wariatkę. On mnie będzie teraz prześladował, to ja chyba byłam największą krzykaczką i pewnie tego pożałuję. Ale jakoś czuję, że powoli dopnę swego :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
całym sercem jestem z Toba i myślę że odniesiesz sukces. Ja dopiero dzisiaj odczytałam to wszystko i też napisze do Pani redaktor.

jak możesz to od razu martatt skołuj zwrot kasy dla mnie;p

nie słuchałeś się to teraz siedź i płacz nad stratą :)

ale chyba poczytał nasze forum i zobaczył, że nie pozwolimy się wydoić...zniesławienie...ciekawe jak ja mam odebrać te wszystkie maile, w których mieszał pracowników z błotem...

właśnie na nich się oprę. Bo wy najwyraźniej macie już "wolne", jak wynika z jego machnięcia ręką.. a my sobie z A.O. powalczymy jeszcze, chciałabym z nim bardzo stanąć twarzą w twarz. Pewnie tak się stanie, jak pójdzie w swoje zamiary. Kto wygra- wiadomo, prawda stoi po naszej stronie. Ciekawe, czy ktoś oprócz mnie dostał jakieś pismo? Bo jeśli nie, to wniosek jest prosty- jestem jego celem w chorym akcie zemsty. Troszkę dziwne, że tylko ja... Ale z drugiej strony czuję się wyróżniona przez SZEFA ;D

Nareszcie coś drgnęło, teraz tylko pozwać pana O. o szkody moralne i zdrowotne. A tobie kochana to ja bym Pokojową Nagrodę Nobla dała.

A jeszcze mam pytanie do Pawelatlo. Dalej jesteś taki szczęśliwy i zadowolony, że zapłaciłeś tę pseudo karę?

Nam wszystkim, którzy walczyli i odpisali do Pani Redaktor! :P

Ten artykuł, do którego był wywiad, o który prosiłam to nie to co czytaliście. On dopiero się pojawi. Do Pana Maja ja napisałam, ale wszystko co zrobił to we własnym zakresie za co możemy być mu wszyscy dozgonnie wdzięczni. Bo obrót sprawy ekspresowy i zainteresowanie ze strony gazeta.pl, wprost, wp, itd... Jednak nie spoczywam na laurach i szukam jeszcze innych opcji.

Lile87 napisał:
Nareszcie coś drgnęło, teraz tylko pozwać pana O. o szkody moralne i zdrowotne. A tobie kochana to ja bym Pokojową Nagrodę Nobla dała.

A jeszcze mam pytanie do Pawelatlo. Dalej jesteś taki szczęśliwy i zadowolony, że zapłaciłeś tę pseudo karę?

Tak, bo nadal uwazam ze nic nie zdzialacie, nadal brak prawnych przeslanek a to ze zostal zrobiony jakis tam szum medialny to nie oznacza ze prawnie cos zostanie ugrane.

prawnie zostało ugrane to, że odszedł od swoich niby-roszczeń. Oprócz mnie wszyscy mają czyste konto, według tego, co oświadczył na łamach DI. Czytać nie umisz?

A co, to jest prawny wyznacznik ze w artykule zostalo napisane ze odchodzi od swoich roszczen? Te roszczenia nie przedawnia sie jeszcze przez 2 lata i w kazdej chwili moze mu sie odwidziec. A jak napisal tak dla swietego spokoju zeby potem wziasc wszystkich z zaskoczenia? Zeby wlasnie ukrucic szum medialny? Analizowac nie umIsz?

Ostatnia edycja:
nie mówię o podstawach prawnych, a o realnych przesłankach. Zresztą z tobą to akurat nie będę dyskutować.

Witam
a mógłby mi ktos na priva napisac o jaką firmę chodzi bo mam podobny problem i nawet założyłam wątek: Umowa o dzieło bez spisanej umowy? Jaki jest finał tej sprawy? Pytam bo nie wiem co mam zrobic czy przestac się przejmowac i czekac na pozew i co w tedy?

Witam, ja niedawno popełniłam ten sam błąd. Nie wiem co robić. Bardzo proszę o pomoc. płacić czy nie??

Powrót