Problemy z dodatkowapraca.com

• Autor wątku Autor wątku martatt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
masz racje niewatpliwie. zamierzasz placic? bo ja mysle ze pan a.o. zaciera raczki i szuka naiwnych...

Ja! Np. ta informacja, że jest jeszcze 14 wolnych miejsc, w kodzie źródłowym jest tylko tekstem w box'se, nic więcej,(dla inf. Pana A. O. mam zrzuty więc nie ma sensu zmieniać). Chociażby to jest psychomanipulacja i naganiactwo. Klasyczna forma manipulacji w reklamie - zasada niedostępności.

Ostatnia edycja:
Tak, sad napewno uniewazni umowe z racji tego ze na stronie jest licznik mowiacy o tym ze pozostalo 14 miejsc a nie dziala czy jest ustawiony na sztywno. Zlitujcie sie, z taka argumentacja to nas wysmieja.

Kod zrodlowy niestety generowany jest na serwerze, do Ciebie jest wysylany tylko kod juz po przetworzeniu wiec screen z kodu to nie dowod bo nie wiesz jak wyglada kod php na serwerze ktory ten kod zrodlowy generuje ( tak przynajmniej mi tlumaczono bo poradzilem sie znajomego )

Rozmawialem dzis jeszcze z kolega prawnikiem bo nie odnalazlem na to odpowiedzi, powiedzial ze pozwy moga trafic w przeciagu miesiaca do dwoch dopiero do nas, ze proces troche trwa wiec mamy jeszcze troche czasu ( o ile zostaly zalozone nam sprawy )

Ostatnia edycja:
w tej swojej "omnisbusowatości" troszeczkę się zapędzasz

po pierwsze chciałeś argument potwierdzający fakt, że działają psychologicznie , a nie argument do sądu

po drugi kod owszem jest przesyłany ale zawsze w metadanych strony i w samym kodzie są informacje o sposobie konstrukcji konkretnych elementów,

a tak w ogóle to wszyscy tutaj staramy się znaleźć jakieś wyjście z tej chorej i nieprzyjemnej sytuacji, a Ty tylko każdego krytykujesz
może nasz "wszechwiedzący" Pawelatlo ma jakąś propozycję, czekamy...

Lile87 napisał:
w tej swojej "omnisbusowatości" troszeczkę się zapędzasz

po pierwsze chciałeś argument potwierdzający fakt, że działają psychologicznie , a nie argument do sądu

po drugi kod owszem jest przesyłany ale zawsze w metadanych strony i w samym kodzie są informacje o sposobie konstrukcji konkretnych elementów,

a tak w ogóle to wszyscy tutaj staramy się znaleźć jakieś wyjście z tej chorej i nieprzyjemnej sytuacji, a Ty tylko każdego krytykujesz
może nasz "wszechwiedzący" Pawelatlo ma jakąś propozycję, czekamy...

Ja chcialem jakies zbedne argumentacje nieprzydatne w sadzie? Nie przypominam sobie abym cos takiego pisal.

Od kolegi: "eeee co? jakas brednia, jak php wygeneruje Ci napis "ala ma kota a kot ma aids" to za cholere z poziomu htmla nie dojdziesz czy bylo to w jakiejs zmiennej czy bylo to zwykle echo takie jest zreszta zalozenie ze masz nie wiedziec co sie dzieje po stronie serwera"

Moja propozycja? Darujcie sobie umieszczanie jakis glupot bez skladu i ladu bo ludzia w glowach mieszacie.

nie mieszać ludziom w głowach. więc co zamierzacie teraz z tym zrobić?

na razie czekamy na wezwania, za bardzo nie ma tu co robić. Jak się przekonamy, czy wszystko jest realne, zaczniemy działać konkretnie. Z tego co się dowiedziałam, to na ten moment cokolwiek by się zrobiło, nie ma to sensu większego. Można tylko zbierać dowody i czekać.

a ja wysłałam wypowiedzenie umowy z potwierdzeniem odbioru już tydzien temu i niedostałam spowrotem tego potwierdzenia odbioru ani list sie niewrócił do mnie,

Prosilbym by pan Pawelatlo przedstawil rzeczowo czy ma jakis pomysl, bo wydaje mi sie... no moze ktos zgadnie? Oto niektore wypowiedzi:
-------------------------------------------------------------------
Umowa jest niestety wykonalna tylko nieoplacalna to nie jest argument w sadzie, 30-11-2012, 17:44
------------------------------------------------------------------------------
PIP tez tu nic nie da z oczywistych wzgledow, 30-11-2012, 23:08
--------------------------------------------------------------------
Twoj link tylko nas pograza, nie mam pojecia z czego wynika Twoj smiech. Przeciez odepra to w prosty sposob. 30-11-2012, 23:28
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
... Co wiecej samo zaznaczenie tego dzyndzelka pod rejestracja jest jak potwierdzenie ze sie z umowa zapoznalo zrozumialo i przyjmuje sie jej wszystkie ustalenia do wiadomosci.
01-12-2012, 00:00
-------------------------------------------------------
Tak, sad napewno uniewazni umowe z racji tego ze na stronie jest licznik mowiacy o tym ze pozostalo 14 miejsc a nie dziala czy jest ustawiony na sztywno. Zlitujcie sie, z taka argumentacja to nas wysmieja. 01-12-2012, 16:15
---------------------------------------------------------------------------------
Moja propozycja? Darujcie sobie umieszczanie jakis glupot bez skladu i ladu bo ludzia w glowach mieszacie. 02-12-2012, 09:19

Pytam raz jeszcze. Czy jest ktos poszkodowany? Czy to tylko zabawa przez internet? Nikt nie dostal wezwania do sadu. Ktos zaplacil? To skoro sie wywiazal, moze zechce odzyskac pieniadze, i moze na forum sie zapyta jak to zrobic? Nie sadze. bo oprocz kilku osob pewien pan pisze do siebie, i sam sobie odpowiada, bo ma kilka lub kilkanascie adresow mailowych. Wiec pomyslcie troche jak sformuowac pytanie, by sie zorientowac...

Ja zapisalam sie do pozwu zbiorowego. dzisiaj widze ze jest juz 10 zalogowanych tam osob. Co robimy??? Dzisiaj otzrymalam wiadomosc ze nakladaja na mnie kare 673zl i mam 7 dni na jej zaplacenie. Cp robimy??? Szkoda ze nie ma zadnych konkretow od osob k tore napisaly ze byl u nich komornik, czy ze juz odbyla sie sprawa w sadzie...skad informacje ze ta firma wygrywa wszystkie sprawy???jakies konkrety???

ja tez dostalam dzisiaj tą wiadomosc...ze nakladaja kare ktorą mM URELGulowac w ciągu 7 dni!!!!!!!!!!

słuchaj, tak jak już tu z paroma osobami stwierdziliśmy, wypada czekać. Robić teraz pozew to specjalnie nie ma podstaw, ta strona z pozwem służy jedynie zebraniu osób, które są gotowe z nimi walczyć i nie mają zamiaru dać się zastraszyć. Jak przyjdzie co do czego, w co wątpię, to wtedy możemy zrobić pozew o odstąpienie od roszczeń i uargumentować- a argumentów, wbrew temu co pisze pawelatlo, mamy sporo.

ja też czekam. i uważam, że ci co pisali o komorniku itd. byli po prostu podstawieni. Bo chyba nawet nie zdają sobie sprawy ile takie postępowanie trwa. Bo na pewno nie kilka dni ani też kilka tygodni tylko sporo więcej...

popieram, chwilami mam wrażenie,że to nie kobiety są słabą płcia

dokladnie martatt i kasiula2501, mysle bardzo podobnie jak Wy. Tez mysle ze to byly podstawione osoby.....

Czy znajdzie sie ktos poszkodowany z Warszawy lub okolic? Zadalem to pytanie dawno temu i tradycyjna cisza. Juz dawno bylbym w tej niby firmie jesli wogule istnieje - gdyby nie odleglosc. Choc mysle ze wezme urlop i zwiedze wkrotce nasza stolice. Moze nie zablysne jak Herkules Poirot, ale...

Powrót