K
karaczoch
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 866
Też się użeram z PC tyle że tu chodzi o sprawę ojca. Na początku jak przyjechało dwóch to porządna zjebkę dostali. Zastosowałem chwyt ten co oni stosują a więc zastraszenie. Grozili mi Policją więc zaproponowałem żeby ją wezwali - efekt pojechali w siną dal. Więcej ich nie widziałem. Złożyli sprawę w sądzie nakaz z weksla w Bielsku. Coś tam naskrobałem, sprawa będzie przeniesiona bliżej , nakaz zapłaty wstrzymany. Sędzia ładnie tam wszystko to opisał. Można podobne uzasadnienia w internecie znaleźć. Sąd w Bielsku-Białej jest po stronie ludzi, na PC są uczuleni tak że ich punktują. I jak już ktos ma coś płacić to są to o wiele mniejsze kwoty niż to co chce PC.
Nie bać się ich. Poczytać trochę w internecie spraw z Bielsko-Biała. Zapewne uzasadnienia wyroków są jeśli o PC chodzi praktycznie takie same.
Da się z nimi wygrać.
Ps. To że u niektórych z Was nie korzystają z weksla to normalna sprawa, do momentu jak płacicie jakieś sumy to oni nie ruszą weklsa, jak przestaniecie płacić to wpiszą sobie jakaś kwotę żeby Was jeszcze bardziej wydoić.
Prokuratura w Bielsku-Białej prowadzi sprawę przeciwko PC więc tez możecie się dowiedzieć czy czasem nie mozecie swojej sprawy tam zglosic
Nie bać się ich. Poczytać trochę w internecie spraw z Bielsko-Biała. Zapewne uzasadnienia wyroków są jeśli o PC chodzi praktycznie takie same.
Da się z nimi wygrać.
Ps. To że u niektórych z Was nie korzystają z weksla to normalna sprawa, do momentu jak płacicie jakieś sumy to oni nie ruszą weklsa, jak przestaniecie płacić to wpiszą sobie jakaś kwotę żeby Was jeszcze bardziej wydoić.
Prokuratura w Bielsku-Białej prowadzi sprawę przeciwko PC więc tez możecie się dowiedzieć czy czasem nie mozecie swojej sprawy tam zglosic
Ostatnia edycja: