digiton
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 146
@Syphar sprzeciw od wyroku zaocznego kosztuje połowę opłaty. Więc nie pisz, że nic nie kosztuje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na jaki okres spłaty ?mmoniika napisał:zaciągnełam u nich pożyczke w 2013 roku
a ?mmoniika napisał:którą to spłacałam ,i spłacałamm
Czy podane daty są prawidłowe ?mmoniika napisał:,okazało sie że w 2013 w pazdzierniku owa pożyczka została mi wypowiedziana
na jaki dzień wypowiedziano?jagodkaster napisał:witam wzięłam w firmie profi credit 4000 zł wypowiedziano mi umowę bo zalegałam z 2 ratami,
a to już lichwa,jagodkaster napisał:tylko wysoka jest prowizja też prawie 4000 zł.
płacić tyle ile się da, czekać na pozew lub nakaz zapłaty a jak przyjdzie to wrócić tutaj pomożemy, są tu ludzie którzy już wielu ludziom pomogli,jagodkaster napisał:Co mam zrobić ??
robinson21 napisał:na jaki dzień wypowiedziano?
a to już lichwa,
płacić tyle ile się da, czekać na pozew lub nakaz zapłaty a jak przyjdzie to wrócić tutaj pomożemy, są tu ludzie którzy już wielu ludziom pomogli,
robinson21 napisał:Cytat:
Napisał/a jagodkaster
witam wzięłam w firmie profi credit 4000 zł wypowiedziano mi umowę bo zalegałam z 2 ratami,
na jaki dzień wypowiedziano?
no to świeża ta sprawa,jagodkaster napisał:data pisam 5/11/2017 otrzymałam list 14/11/2017
damian xxx napisał:Na jaki okres spłaty ?
Piszesz że
a ?
Czy podane daty są prawidłowe ?
Czy wypowiedzenie dotarło do ciebie ?
Kiedy została wpłacona ostatnia rata ?
Nie jest to zły pomysł. Niestety zakazany.mmoniika napisał:wpasc do nich i rozstrzelac
To nie pamiętałaś że weksel podpisywałaś? Wg ustawy weksel jest obowiązkowo do zwrotu po spłacie.mmoniika napisał:DOWIEDZIAŁAM SIE WTEDY o wekslu ktorego nie widze do dzis co robic wpasc do nich i rozstrzelac no MASAKRA