Protokół z przesłuchania świadka a naruszenie jego dóbr osobistych

• Autor wątku Autor wątku CDZ2015
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
I co "koleżanko" wyszło z tej skargi ? Była zasadna czy może bezzasadna ?

Według komendanta tejże jednostki - bezasadna! I dziwi fakt, że od tego czasu sześciokrotnie zmienili się funkcjonariusze, którzy Nas (mnie i koleżanki) przesłuchiwali...
Natomiast według komendanta wojewódzkiego - zasadna!
Tylko kto mi teraz znajdzie pracę?

Jak to kto znajdzie ci pracę ? Albo urząd pracy albo idź do sądu o przywrócenie do pracy . Są jeszcze oferty pracy w gazetach i w internecie, można poszukać poprzez znajomych. trochę inicjatywy "koleżanko" a nie tylko walka z Policją i nie wiadomo z kim jeszcze.

I wszyscy policjanci aż tak źle cię traktowali ?

czartoryski napisał:
Jak to kto znajdzie ci pracę ? Albo urząd pracy albo idź do sądu o przywrócenie do pracy . Są jeszcze oferty pracy w gazetach i w internecie, można poszukać poprzez znajomych. trochę inicjatywy "koleżanko" a nie tylko walka z Policją i nie wiadomo z kim jeszcze.
I wszyscy policjanci aż tak źle cię traktowali ?

Bardzo śmieszne... W kwietniu byłam 9 razy(!) wzywana na komendę! 9! Z czego formalnie byłam 6 razy, bowiem jak już dotarłam na miejsce o wyznaczonej porze, to dziwnym trafem okazywało się, że albo są na strzelnicy, albo wzięli dzień urlopu na żądanie...

Ciężko uwierzyć w to co piszesz , widać jesteś wyjątkowym świadkiem w tym kraju :D
Jak się nudzisz pisz skargę za skargą a trolowanie tutaj przez ciebie nie ma chyba już sensu .

A Ty znasz znaczenie słów, których używasz? Wypowiedz się w sposób prawny :)

A co to znaczy wypowiedzieć się w sposób prawny ? :D

Kończymy telenowelę. Temat zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót