digiton
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 146
A tak w ogóle wiadomo że są jakieś nakazy? Czy to dopiero jakaś projekcja na przyszłość? W e-sądzie Moje sprawy > sprawy zakreślone.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i to jest cało prawda, tylko prawda i g....o prawda jak to powiedział góral w Tatrach,Agull napisał:najpierw powinno się sprawdzić co w aktach piszczy a potem płacić czy podpisywać ugody. Jak wiadomo Polak mądry po szkodzie.
pewnie uległo przedawnieniu jeżeli nie było w stosunku do zmarłego jakiegoś sądu lub komornika,barbaratadeusz napisał:Piszą że chodzi o pożyczkę z dnia24.04.2012roku w firmie REGITA która została przekazana do windykacji do ULTIMO.
JAK MAM TERAZ SIĘ ZACHOWAĆ?
schować głęboko do szafy i nie przejmować się tym, czekać na polecone z sądubarbaratadeusz napisał:Obecnie dostałam wezwanie do zapłaty kwoty750zł. na nazwisko zmarłego meża od firmy ULTIMO.Mam termin do 9 lutego czyli bardzo mało czasu.
chwili obecnej po dokonaniu cesji bank jest złodziejem a fundusz paserem - prokurator,nitusia napisał:Komornika mam dalej a pieniądze Alior Bank przelewa podobno na rachunek Prokura NS FIZ
z którego dnia ten bte?nitusia napisał:Mam nr.BTE z akt komornika-podali mi ponieważ pytałam
to też napisałem,Syphar napisał:Nie chodzi o to, że sprawa wygrana, bo tak, wygrana, tylko o to, co ktoś tu sobie poczyna i co gorsza - razem z komornikiem, który egzekwuje na podstawie BTE na rzecz wierzyciela nie będącego bankiem... Nie no prokurator. I to już.
podpisuję się po tym,Syphar napisał:A stosowne zawiadomienie oraz ew. dodatkowe pisma celem zatrzymania całej sprawy bardzo chętnie pomogę napisać - byle publicznie, na forum, niech inni też skorzystają.