digiton
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 146
A ktoś się pod tym podpisał? Jakiś prawnik? Czy dyrektor departamentu ManiaKlientawPoważaniu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i co zrobiłeś?, sądziłeś się czy odpuściłeś?damian xxx napisał:G.N.B w piśmie które było w odpowiedzi na moje żądanie oddania zabranych pieniędzy przez komornika po cesji , napisali że nie mogą oddać pieniędzy ponieważ przekazywali je automatycznie funduszowi , i tym samym moje zadłużenie malało .
Więc oddanie mi pieniędzy byłoby bezpodstawnym wzbogaceniem się mojej osoby .
robinson21 napisał:i co zrobiłeś?, sądziłeś się czy odpuściłeś?
Piękne przyznanie się do przestępstwadamian xxx napisał:G.N.B w piśmie które było w odpowiedzi na moje żądanie oddania zabranych pieniędzy przez komornika po cesji , napisali że nie mogą oddać pieniędzy ponieważ przekazywali je automatycznie funduszowi , i tym samym moje zadłużenie malało .
Super teoria, zwrot ukradzionych pieniędzy stanowi bezpodstawne wzbogacenie siędamian xxx napisał:Więc oddanie mi pieniędzy byłoby bezpodstawnym wzbogaceniem się mojej osoby .