malutka26
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 250
jesli wyrok bedzie do "odsiadki" a on juz "siedzi" to nie licz ze go wypuszcza po ogloszeniu wyroku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
awef napisał:co to za prawo ze jak puszczają to później sie upominają.
awef napisał:forg ja sie dziwie bo po co puszczaja i robi anadzieje rodzinie skoro pozniej sie upominaja.jestem tego samego zdania co kassia 1980
Jeżeli sąd orzeknie za te przestępstwa karę łączną pozbawienia wolności w wymiarze niższym niż 3 lata to go wypuszczą.awef napisał:a czy jesli sprawa jest wyznaczona pod koniec kwietnia a we wtorek sad przedluzyl areszt jeszcze na 2mce to czy wyrok moze byc na korzysc tzn ze np juz meza puszcza.takmtwierdzi adwokat.ale on jest o dtego zeby mi robic nadzieje.
w złymnie wiem czy w dobrym watku pisze
evela24 napisał:Mój narzeczony we wtorek ma sprawe a teraz przebywa na sankcji do 28 kwietnia. Jezeli dostanie wyrok to bedzie on napewno ponizej 3 lat. Czy jest szansa ze sąd go wypusci do uprawomocnienia czy nie?
evela24 napisał:Jezeli moze mi ktos jeszcze pomoc to bardzo prosze. Chcialabym aby wyszedł z sadu do uprawomocnienia wyroku tylko nie wiem czy sa na to szanse
evela24 napisał:To nie jest jakas bardzo powazna sprawa