M
mazia19
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Ale mój szwagier nigdy nie był karany o nic to jest pewne...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mazia19 napisał:Ale mój szwagier nigdy nie był karany o nic to jest pewne...
mazia19 napisał:No bo dziwne jest to że tamten mając tyle wyszedł, a on siedzi bo miał 1 grama. Śmieszne to jest dla mnie... A jeżeli jest 3 świadków, że brali od niego, to czy może mieć zarzut dilerki?? Wtedy chyba nie wyjdzie szybko??![]()
Nie do końca prawda. Jak pisał Forg zaraz przed Tobą, środek zapobiegawczy może uchylić organ dysponujący, a organem dysponującym może być Sąd jak i prokurator, a więc i prokurator może uchylić areszt.wiemZautopsji napisał:fakt, uchylic moze zawsze Ale tylko Sad
Standardowo jednak aresztu nie przedłuża się na krócej niż 2 miesiące. Jest to w dużej części związane z tym, że dzięki takiemu okresowi sąd ma więcej czasu na przygotowanie sprawy i zaznajomienie się z aktami.
martulka22 napisał:czy to znaczy ze 23 lipca juz moj K wyjdzie na 100 % czy nie?
forg napisał:Wyjdzie jeśli ustaną przesłanki do dalszego stosowania tymczasowego aresztowania.
forg napisał:To poczytaj sobie zatem na tym forum lub w internecie dlaczego i po co stosuje się tymczasowy areszt. No chyba, że on faktycznie "przebywa na sankach" - tyle, ze w okresie letnim w jednostkach penitencjarnych sanek się nie wydaje. Łyżew i nart również.