K
kadi
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 13 194
Wyraźnie podkreślałem już wcześniej, że mówię wyłącznie o przepustce losowej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
luizjanna napisał:Czy nie ma szans, że dostanie przepustke ?
są jakieś szanse, że się uda?
pcs_mhn napisał:czy moze je w swoim czasie zawiesic
Endriu23 napisał:Jeżeli ktoś udzieli mi wyczerpującej odpowiedzi, dlaczego dyrektor nie udzielił przepustki, będę bardzo za to wdzięczny (proszę o wyjaśnienie treści paragrafu).
Endriu23 napisał:Mam pewien problem. Jestem kaznodzieją pewnego Kościoła. Pisałem do dyrektora Aresztu Śledczego w sprawie udzielenia zgody na wystawienie przepustki 3 godzinnej dla osadzonego, w celu udania się na nabożeństwo niedzielne. Odpowiedź od dyrektora otrzymałem odmowną tej treści: "przedstawione w prośbie powody nie wyczrpują znamion określonych w art. 141a paragraf 1 KKW."
Jeżeli ktoś udzieli mi wyczerpującej odpowiedzi, dlaczego dyrektor nie udzielił przepustki, będę bardzo za to wdzięczny (proszę o wyjaśnienie treści paragrafu). Dodam, że osadzony dostał wyrok 1 roku i jest w połowie odbywania kary. Wychodzi też na miasto, by pracować w pewnej firmie.![]()
Akte napisał:A art. 141 KKW na mszę... DobreNikogo nie urażając oczywiście
No ale msza to nie jest wypadek losowy
![]()
communication napisał:chyba że chodzi o chrzest własnego dziecka.
forg napisał:Według Ciebie chrzest dziecka ma coś wspólnego z "losowością"? nawet gdy ciąża była dziełem przypadku to chrzest już niekoniecznie ...
A czy art. 141a mówi o "losowości" to należałoby podyskutować.
Endriu23 napisał:Jakbys mogl podac link do znalezienia KKW w internecie, to bede wdzieczny. Ja probowalem, ale jakos jeszcze nie znalazlem, wyskakiwala mi ksiazka do kupienia z kodeksem.