N
nieocenzurowana
a gdzie Twoj siedzi ? to zalezy indywidualnie od osoby porpsotu.jednemu facetowi odmowili przepustki z powodu podajze napadu na sklep ,a w koncu za to odsiaduje wyrok ,tak wiec ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
202930 napisał:Tzn mój ma zielone światełko tak mu powiedzieli . Nie zawadza nikomu , pracuje , ma zaliczone spacery itp.
Nie wiem czy ja dobrze kombinuję ale chyba Twój odbywa karę w Dębicy?Tzn mój ma zielone światełko tak mu powiedzieli . Nie zawadza nikomu , pracuje , ma zaliczone spacery itp.
Forg niestety w niektórych ZK tak jest, że trzeba coś zaliczyc aby przejść dalej.Co ma zaliczone?? Łaźnię też ma zaliczoną?
Czasami jak czytam to, co skazani "sprzedają" swoim bliskim to aż mnie skręca ze złości. no ale cóż - niektórzy zawsze pozostaną oszustami i kłamcami.
Reasumując - śmiem twierdzić, że nie znasz prawdy
Tylko żeby napisać opinię i wystawić gościa na komisję to nie trzeba aż takiego dużego wkładu pracy. Od tego jest wychowawca żeby poznał i wychowywał swoich podopiecznych.Aaaha ,rozumiem.w ZK są ludzie czasowi ,mają czas na wszystko. ;/
Może, ale czy zdąży wyjść na przepustke czy na WPZ to nie wiadomo.nuka35 napisał:Witam!Mój znajomy odsiaduje 6 m-cy.Już minęło połowe kary czy może ubiegać się o przepustke art.91kkw?Stara się o warunkowe ale jego wychowawca jest na urlopie i nic nie rusza z miejsca.Usłyszał też że to za dużo papierkowej pracy!Dziękuje!
pandora2134 napisał:Proszę mi powiedzieć jak długo będzie musiał czekać na przepustki?do końva kary pozostały 1,5 roku. Ma dobre sprawowanie,dobrą opinie.
pandora2134 napisał:Czy jest szansa na wcześniejsze zwolnienie?
pandora2134 napisał:kiedy możliwa jest najszybsza przepustka?
pandora2134 napisał:I jak to wygląda,w sytuacji gdy byłabym żoną? czy przysługuje mi więcej godzin odwiedzin itp.?
A jest to kara zasadnicza czy zastępcza? Nie wytrzymasz bez chłopa 3 miesiące? Jeśli jest to kara zasadnicza to 50,5 dniu przysługuje mu warunkowe przedterminowe zwolnienienatis napisał:Witam. Mam pytanie, mój narzeczony został skazany na odsiadkę 101 dni, czy przysługują mu przepustki ?
To niestety przepustki mu się nie należą. Wytrwałości!!!natis napisał:Myślę, że zastępcza, ponieważ zamienili mu godziny nieodrobione na areszt. Nie, nie wytrzymam 3 miesięcy bez niego.