K
kadi
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 13 194
Moim zdaniem brak meldunku nie powoduej automatycznie że szans na przepustkę zupełnie nie ma.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I_Miss_You napisał:nie chcę Cię dariak martwić ale chyba nie ma możliwości żeby dostał przepustki jeśli jest na p1 mój też nie ma meldunku i mówi że to nie możliwe jest ale może ktoś wie lepiej chciałabym się mylić
no to juz jest szczyt bezczelnoscikochana202 napisał:to bede szukala w 75 postasz to napisz jeszcze raz
dariak_85 napisał:Witam,
Piszę z zapytaniem o wizytę kuratora i dzielnicowego.
Czy idą oni na adres pod którym skazany jest zameldowany czy tam gdzie podaje, że mieszka?
dariak_85 napisał:Dzięki za odpowiedź... To trochę kicha...
A przy takim "wywiadzie" rozmawiają pewnie i z domownikami, i z sąsiadmi, dozorcą, etc...?!?
Może jutro uda mi się dostać do wychowawczyni M. to szczerze jej powiem jak sytuacja wygląda - może mi cos pomoże, podpowie - w sumie to fajna z niej babka![]()
malutka26 napisał:marcin a nie orientujesz siejak to jest bo mój mąż jest zameldowany u rodziców ale ja będe go przemeldowywać bo dostaliśmy mieszkanie to w razie ubiegania sieo przepustkę (jak już będzie mógł) to czy taka zmiana mozę mieć wpływ na to czy dostanie czy nie?