B
bezsilność
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Darius63 wierze i wiem, że masz rację, ale z nimi nie wygrasz - to jest walka z wiatrakami. Jest to państwo bezprawia, tylko oni potrafią niszczyć
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
xdcc napisał:Tylko bardzo proszę się nie poniżać do stwierdzeń jacy to są dziennikarze kłamliwi a media stronnicze
communication napisał:nie ma w Polsce niestronniczych mediów, serioTo nie USA. Każda gazeta, stacja TV czy radiowa sympatyzuje z określoną partią polityczną.
xdcc napisał:Może szanowni luminarze tego forum zamiast sobie robić jaja z człowieka poczytają sobie na przykład tu: Policjant wsadzony za mandat
Tylko bardzo proszę się nie poniżać do stwierdzeń jacy to są dziennikarze kłamliwi a media stronnicze i pewno to wszystko nieprawda. Temat mozna śledzić na ifp. Na szczęście za tym policjantem miał sie kto ując.
xdcc napisał:Może szanowni luminarze tego forum zamiast sobie robić jaja z człowieka poczytają sobie na przykład tu: Policjant wsadzony za mandat
No i? Osoba złożyła zawiadomienie na policjanta, świadek potwierdził jej wersję, policjant został zatrzymany, potem przedstawiono mu zarzut. I co w tym nadzwyczajnego? Policjanci to jakieś święte krowy czy co?
Jak popełnią przestępstwo i im to zostanie udowodnione, to zostaną ukarani. A gdy o popełnienie przestępstwa pomawia taki pieniacz, jak załozyciel wątku, to zostanie on spuszczony na drzewo.
Zdajesz sobie sprawe co by sie dzielo,gdyby ta sprawa ujrzala swiatlo dzienne.
Darius63 napisał:Mam dwie aktowki dokumentow.Nie bede wymienial wszystkich.Ale podam za przyklad protokol przesluchania,w ktorym juz po podpisaniu jego fragment zamazano korektorem i zmieniono tresc.Korektor widac nawet na kopii (poniewaz druk nie byl bialy), ktora rozsylam razem z innymi dowodami. Przesiedzialem dwa lata tylko dlatego, ze napadl mnie kuzyn pani prokurator. Malo zycia tam nie stracilem, bo zwlekali z leczeniem mnie. Sedzina stwierdzila ze symuluje chorobe, a ja mam kilkanascie dokumentow, ze jestem powaznie chory i ze nikt jej nie informowal o stanie mojego zdrowia.Zaginiona opinia grafologa (poniewaz byla dowodem mojej niewinnosci), zamiana swiadka-policjanta i wiele podobnych faktow, ktore moge udokumentowac. I to wszystko nie jest moja racja? Dlatego musze dotrzec do jakiejs instytucji, ktora nie podlega policji i prokuraturze.
Nie podejmuję się tego skomentować. Pewno Feliks Dzierżyński by mógł ale nie żyje. Jemu się powszechnie przypisuje stwierdzenie: "Dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie".MMPM napisał:Jak popełnią przestępstwo i im to zostanie udowodnione, to zostaną ukarani. A gdy o popełnienie przestępstwa pomawia taki pieniacz, jak załozyciel wątku, to zostanie on spuszczony na drzewo.
a priori napisał:Dziękuję...
I gratuluje daru jasnowidzenia, który pozwala Ci stwierdzić, że autor został "oszukany" pomimo że nie dopatrzyły się tego prokuratury kilku szczebli...
Subiektywne poczucie krzywdy jednej osoby nie świadczy jeszcze o tym, że ma ona rację. Ja natomiast nie widzę powodu, dla którego prokuratura miałaby "kryć" przestępców pochodzących z jej szeregów. O ile jeszcze byłbym to sobie w stanie wyobrazić w małej prokuraturze rejonowej gdzieś na prowincji, gdzie wszyscy się znają, to już nie jestem sobie w stanie pojąć, jaki interes miałaby w tym prokuratura apelacyjna i krajowa...