D
Dr.Lecter
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 58
rafal_26 napisał:tego nigdy nie ściągnie, bo wierzyciel będzie to zaliczał na poczet odsetek;
Hah, a myśłałem że jako pesymistę prawo mnie już nie zaskoczy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rafal_26 napisał:tego nigdy nie ściągnie, bo wierzyciel będzie to zaliczał na poczet odsetek;
rafal_26 napisał:Dr. Lecter;
tu jest specjalistyczny wątek, możesz się powstrzymać od ględzenia, bo później ludziom ciężko jest się przekopać przez oftopowe wpisy; załóż sobie swój wątek i tam sobie pisz i dyskutuj, ale ten pozostaw zgodnie z tematem;
Dr.Lecter napisał:CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM ALBO W OGÓLE.
Streszczę bo widzę że ciężko Ci się skupić:
Marshall7 napisał:Czyli co w takiej sytuacji ????
Majątku żadnego nie mają, żona i dzieci na utrzymaniu....![]()
Marshall7 napisał:A sprawa jest tego typu ze jak komornik zajmie wynagrodzenie to dodatkowo będzie zwolnienie z pracy i brak jakiegokolwiek dochodu. Da sie jakoś dogadać aby nie zajmował wynagrodzenia tylko zeby mu tyle samo płacić do ręki???
:/
Marshall7 napisał:Czyli co w takiej sytuacji ????
Majątku żadnego nie mają, żona i dzieci na utrzymaniu....![]()
Marshall7 napisał:Jak postąpić najlepiej w takiej sytuacji ??? Da się coś zrobić?? Kredyty odpadają ze względu na to że historia w BIK jest już .. wiadomo jaka :?
rafal_26 napisał:wystarczy tego dobrego;
Skarga na bezczynność.kasjopea2 napisał:ZBIEG
Mam pytanie. Co zrobić, jeżeli dwóch komorników prowadzi przeciwko mnie egzekucję i jeden nie jest właściwy. Potrącają mi pensję już pół roku ale ten niewłaściwy komornik nie wydaje postanowienia o przekazaniu i pieniądze leżą w depozycie. Odsetki lecą a ja jestem stratna.
Co mogę zrobić. Skarga na bezczynność komornika czy jakieś zażalenie do prezesa? Proszę o pomoc.
lokata napisał:Skarga na bezczynność.
Jeżeli jednak zależy Pani na czasie, zaczęła bym od telefonu do komornika i poinformowaniu go, że właśnie składa Pani skargę na jego bezczynność. Z reguły działa to cuda, postanowienie powinno być wydane tego samego dnia.