S
Salemcat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Pasqud - powiem Ci tyle, nie przyjechał nikt, ale ja nadal się boje, ze względu na operacje serca, mogę dopiero zacząć płacić po zabiegu, mam mieć go w Warszawie, w Centrum Kardiologii, licze ze będzie to koniec lutego, wiec od marca moge zacząć płacić, niestety nie wiem, na jakich artykułach mam się oprzeć, żeby mi dali spokój, chodzi o to nękanie, telefony, groźby i totalne lekceważenie tego, że jestem chory, i nic nie pomaga tłumaczenie i mówienie prawdy, że sprawa z kosmetykami to była poprostu wpadka na 1132zł. Zachorowałem w takim momencie że nikomu tego nie życze, dogadywanie się z Oriflame też nie ma sensu, bo wysłałem do nich kilka listów poleconych z opisem problemu, o oni kompletnie nic.
Proszę o pomoc jak moge chociaż na kilka miesiecy pożegnać się z tym nękaniem. Powtarzam, jestem chorą osobą. Nie planowałem choroby i nie zrobiłem nic umyślnie.
Liczę na pomoc. Pozdrawiam Serdecznie.
Proszę o pomoc jak moge chociaż na kilka miesiecy pożegnać się z tym nękaniem. Powtarzam, jestem chorą osobą. Nie planowałem choroby i nie zrobiłem nic umyślnie.
Liczę na pomoc. Pozdrawiam Serdecznie.