Witam!mam Mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać,może ktoś mi może pomóc?kilkanaście lat temu zadłużyliśmy się z mężem w kilku bankach,część spłaciliśmy,potem mąż się rozchorował był na rencie przez 6 lat ,ale miał tak niską rentę że komornik nie miał z czego zabierać.Od 1,5 roku mąż normalnie pracuje automatycznie komornik zajął mu wynagrodzenie i w zależnosci od zarobku bierze mu od 500do 1200zł,miesięcznie .spłaciliśmy już jeden bank w ten sposób,teraz spłacamy drugi ale właśnie okazało się że w kolejce do jego "wypłaty",stoją jeszcze dwa banki w każdym z nich dług wynosi 2500zł,ale w jednym odsetki wynoszą 2700zł,a wdrugim 3000zł,więc zanim spłacimy ten pierwszy bank ok.5000zł odsetki wyniosą dwa razy tyle,doradżcie mi czy istnieje jakiś sposób by zablokować te odsetki jeżeli tak to jak to można zrobić,albo czy jest jakiś sposób by połączyć ten dług w jeden i spłacać jednego komornika ,dodam że ja pracuję tylko dorywczo i oficjalnym naszym dochodem na 4 osoby{dwoje dzieci}jest 960 zł wypłaty męża,nie dajemy rady już tak żyć a jak dzwonię do komornika chcąc się dogadać to uprzejma pani każe mi przyjechać do warszawy_mieszkamy w bytomiu,i nie stać mnie na podróż,pomóżcie