L
loco1
@boneksl
Przeczytaleś ze zrozumieniem całość #14?
Przeczytaleś ze zrozumieniem całość #14?
Nie żartuj.altafox napisał:ale do wygrania.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie żartuj.altafox napisał:ale do wygrania.
loco1 napisał:'VAT marża' na urządzenie pracujące w firmie?
altafox napisał:Jednak można domniemać, że przeciętny Kowalski sprzętu za 13 tyś. nie zakupił na własny użytek
To jak pracuje w firmie?boneksl napisał:i wrzucać go w firmę.
wittka napisał:Błąd w rozumowaniu - Kowalscy kupują droższe przedmioty na własny użytek, np. zwykły samochód osobowy w wieku już nieco zaawansowanym. Idąc twoim tokiem rozumowania, jako świadczący usługi przewozu osób nie mam prawa posiadać prywatnego samochodu?![]()
wittka napisał:A kto mu zabroni takiego zakupu i na jakiej podstawie?
loco1 napisał:To jak pracuje w firmie?
A ja widzę, że pan niewiele wie, bo pomimo tej astronomicznej ilości postów 42.327 jest pan "tylko", tak "TYLKO" przyjacielem forum a to oznacza, że nikt z administracji nie liczy się z panem. Liczba postów to nie wszystko panie loco1..... :brawo:loco1 napisał:Widzę, że wszystko wiesz...
bertlam napisał:A ja widzę, że pan niewiele wie, bo pomimo tej astronomicznej ilości postów 42.327 jest pan "tylko", tak "TYLKO" przyjacielem forum a to oznacza, że nikt z administracji nie liczy się z panem. Liczba postów to nie wszystko panie loco1..... :brawo:
bertlam napisał:a to oznacza, że nikt z administracji nie liczy się z panem.