R
Ripper
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 18 838
RE: fotoradary nowy temat - 2
Mają: Art. 129g. ustawy PoRD.
Mają: Art. 129g. ustawy PoRD.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pan z portalu, o którym mówimy, a którego nie będę reklamował, popełnił wpis pod tytułem: "Z dniem 25.04.2016 wygasły GITD uprawnienia odnośnie fotoradarów, monitoringu światła czerwonego i odcinkowego pomiaru prędkości"rafostry napisał:Ripper - jeśliby tak było jak piszesz, to TK nie miałby oporów unieważnić tego przepisu od ręki i nie wpisałby 9 miesięcznego okresu obowiązywania niekonstytucyjnego przepisu. Jakiś powód wyznaczenia okresu przejściowego musi być ;-)
Przeczytaj sobie tak z 20 ostatnich postów tego wątku.minerek napisał:Jelsi robia to nielegalnie
Pangia napisał:Jestem współwłaścicielem auta, ale głównym właścicielem jest on.
Pangia napisał:.... Jestem współwłaścicielem auta, ale głównym właścicielem jest on.
hymenopus napisał:.....Jestem studentem + mam bardzo małe zarobki. W jaki sposób mogę się starać o umożenie, zmniejszenie mandatu?
Znajomy policjant powiedział żebym się przyznał ale odmówił przyjęcia mandatu i zaświadczenia o zarobkach itp. składał już do sądu......