PINACOLADA ..
nie martw sie , jezeli podalas zle dane , pobieraczek gdyby chcial ustalic twoja tozsamosc z numeru IP musiałby wystapić z tym do prokuratury aby ta wydała orzeczenie w ktorym operator sieci w ktorym masz internet podał twoje dane osobowe , a prokurator nie zajmuje sie sprawami ponizej 250 zł ze względu na znikomą szkodliwość czynu ... wiec spokojnie

z reszta oszust nie pozwie nikogo gdyz i tak juz ma sporo problemów

a co do odstetek ktorymi strasza , to do pozwu moze rządać tylko kwoty głownej czyli te nie cale 100 zł bez odsetek wiec sprawa jest zamknięta
po prostu nie odpowiadaj na te emaile ,,, nie odpisuj im i spij spokojnie ....
poza tym puki nic nie dostaniesz do domu na dres domowy mozesz spac spokojnie , oni jak w/w sami od tak sobie nie moga ustalic ip ...i strasza kosztami sadowymi ,,, ehhh wlasnie tak to jest zastraszanie ludzi , nie zawsze strona przegrywajaca pokrywa koszty sadowe ,,, a moze byc i tak ze w ogole ,, ale to nie temat do takich rozmow ,, jezeli ktos jest ciekawy to niech zajrzy w kodeks postepowania cywilnego dział o kosztach sądowych i tam jest wszystko ... tak dla ciekawosci ,,,,,
ja jestem na prawie i tez dalam sie omotac tym oszustom gdyz szukalam materialow do pracy magisterskiej i tez podalam falszywe dane osobowe i nie przeczytalam regulaminu bo normalnie uczciwy administrator po terminie za free blokuje konto badz je usuwa a tu lipa ;/ ;/ .... szuje jedne ,,, jedyna mysl co mi do glowy przychodzi to zeby ktos w koncu ukarał te szumowiny i wydał nakaz prowadzenia dzialalnosci tego typu celem ochrony biednych ludzi ......