Ludzie Co wyście Trzeba zapłacić i już
Oczywiście żartuje
Ja też się zarejestrowałem dokładnie to już 4 miechy temu na tym badziewu jak to za ach tak pobieraczek "kochany" na jakiśtam email stworzony kiedyś do czegoś

oczywiście nie podając prawdziwych danych bo nigdy się takich rzeczy nie podaje na takich stronach ;>
I powiem tak wszedłem przypadkiem na email i zobaczyłem 3 wiadomości żę sądowe itd. też się trochu wydygałem (pełnoletni w końcu jestem prawo mnie dotyczy

) lecz od czego jest wujek google aby wszystko się dowiedzieć i tak znalazłem to forum zacząłem czytać od początku skończyłem na bodajże na 86 stronie

ale postanowiłem napisać w końcu bo widzę że naprawdę ludzie nie czytają forum lecz na szybkiego myślą że uzyskają odpowiedź temat wałkowany i wałkowany i nawet ku mojemu z dziwieniu z 86 stron zrobiło się ponad 106
Ludzie dałem ich do spamu usunąłem konto email i mam ich w dupie
Nie wiem czy znajdą kogoś o imieniu i nazwisku Kunegunda i nazwisko Kunegunda w miejscowości Loli z wymyślonym kodem pocztowym.
w szczególności jeszcze banan zrobił mi się twarzy gdy zobaczyłem moje ip z kosmosu xD gdzie mając stałe oni wykazali że mam niejako z początkiem neostrady ze zmiennym xD
Dobrze że istnieją ludzie w tej Polsce (którą wbrew pozorów kocham) którzy są na tyle mili i pomogą innym w wyjaśnianiu spraw ;]
Proszę was ludzie ostrzegajcie innych przed takimi rzeczami aby nie popełniali tych samych błędów a przy okazji nauczka aby prawidłowych danych nie podawać na takich portalach xP (bez obrazy)
(Teraz będzie mania na czytanie regulaminów wszystkich

[mnie tak ruszyło aby to robić])