Rezygnacja z usługi Pobieraczek bez konieczności zapłaty

• Autor wątku Autor wątku kasiu35
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie no poprostu lenistwo polaków nie zna granic " co mam zrobić " przeczytaj wcześniejsze posty a jak chcesz wiedzieć wszystko o nich to przeczytaj te wszystkie strony, na których co chwile jest wałkowany ten temat, ZRÓB TO SAM nikt już ci odpowiedzi nie udzieli trzeba się wytężyć i samemu poczytać

Pomóżcie !!!
Czytam to forum i nie wiem co robić . Co chwile ktoś radzi coś innego .

Wszystko u mnie było jak u większości ,dostałam tego e-maila i im odpisałam ,ze nie korzystałam z ich strony nic nie sciągałam , i płacic nie bede za cos czego nie używałam .

Co ja mam teraz zrobić ,napewno nic nie zapłace tym naciągaczom !
Pomóżcie proszę .

Do mnie przyszło pismo z firmy windykacyjnej z moim danymi i tygodniem na zapłacenie rachunku. I wiesz gdzie to mam? No właśnie...

Po prostu nie odpisuj na maile i nie zwracaj na nich uwagi, a jak przyjdzie pismo, wyrzuć do kosza i zapomnij. To pomoaga...

Ja czytałam na innych forach ,że niby przysyłają z firmy windykacyjne ale nie ma ani żadnego stempla ani nie przyszło jako list polecony ;/

jak nie przysłali to przyjdą do Ciebie do domu od razu z komornikiem i Ci zabiorą komputer

prucek24 napisał:
jak nie przysłali to przyjdą do Ciebie do domu od razu z komornikiem i Ci zabiorą komputer

Dobre... ale nie strasz dziewczyny, bo chce sie po prostu dowiedzieć co ma robić...

Nie ma się czego obawiać i wałkować tego tematu, jak do mnie wpadnie komornik dam ci znać wtedy zapłacisz.

ok dzięki wielkie . a pisałeś jakies pisma do nich .? czy po prostu to wszystko olałeś.?

Maaartus napisał:
jak masz tak pisać to idz sie przejdz ;)

Było już 1000 postów taki jak Twój i 1000 odpowiedzi gdzie wszystko było wytłumaczone. Jak komuś nie chce się czytać, to jego problem.

Chyba Ty nie czytałeś tych postów bo w kązdym pisze coś innego ;/
Nie płacić no ok , ale po co mieć jakieś korowody ;/
Po prostu chce się dowiedziec czy w końcu ktoś miał przez to jakies poważne problemy

Nie płacić, nic nie wysyłać, zapomnieć, cieszyć się życiem.

Nic nie pisałem, nic się donich nie odzywam - tak jakby ich nie było.

Po prostu już nic nie pisz zapomnij o pobieraczku, dodaj adresata maili do zablokowanych lub spam i ZAPOMNIJ!!!!!!!

prawnik2011 Ja im nic nie pisałem ani nie wypowiadałem i tak dostałem list xD :D

mati141003 - oj chłopie - czy mam Ci przypomnieć Twoje własne słowa z dnia 05-09-2011, 15:29 ?? Proszę :

Z czego pamiętam a było to 2 lata temu miałem jakąś akcje z tym pobieraczkiem ale bodajże zrezygnowałem a już napewno tego nie używałem po 2 latach taki mail!

Więc zdecyduj się wreszcie ! A i tak nie ma to żadnego znaczenia - zatrzymaj sobie to coś na pamiątkę. Jakieś wezwanie do zapłaty do niczego nie zobowiązuje - jest takim samym pismem jak każde - a że w tym przypadku zawiera wierutne kłamstwa - spokojnie można to totalnie olać.

@mati dostałeś mail czy list ? Bo to jednak jest różnica. Zresztą tak jak prawnik mówi nie ma to żadnego znaczenia.

hej, czy ktoś z Was po tym 'najgroźniejszym' mejlu/liście o 'przedsądowym wezwaniu do zapłaty' z ostatecznym terminem 3dni na zapłacenie pieniędzy,dostał coś jeszcze? Bo nie wiem, czy to już koniec i po tym dadzą sobie spokój, czy dalej będą męczyć:mad:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót