L
loco1
Nie, nie jest.Mam nadzieję , że moja wypowiedz jest zrozumiała i czytelna
Wrocila ta paczka do Ciebie, jak napisales, czy tez nie wrocila?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie, nie jest.Mam nadzieję , że moja wypowiedz jest zrozumiała i czytelna
I tak zrob, zamiast opisywac nieistniejace fakty.odezwę się na tym forum gdy otrzymam paczke z powrotem*
loco1 napisał:I tak zrob, zamiast opisywac nieistniejace fakty.
A w miedzyczasie polecam jednak wyslanie ZPO jednoznacznego w tresci odstapienia od umowy zawartej na odleglosc wraz z informacja, ze towar zostal juz odeslany.
cedwah napisał:Sprzedawca odpowiedział na odstąpienie od umowy wysłane e-mailem więc należy uznać, że oświadczenie woli zostało złożone skutecznie. W związku z tym własność rowerka przeszła na sprzedawcę i nie należy go odbierać. Wyślij pismo z żądaniem zwrotu ceny i kosztów wysyłki do Ciebie (14 dni). Podstawę podał @loco1 w #5.
Możesz podać adres tego e-sklepu?
marek.l5 napisał:pismo z żadaniem zwrotu pieniędzy , oraz kosztami przesyłki wysłałem jednocześnie z informacją iż zwracam rowerek
cedwah napisał:Od początku utrzymujesz, że wysłałeś wiadomość e-mailem, teraz twierdzisz, że wysłałeś pismo. Jak jest właściwa wersja?
A jaką ocenę ma ten sprzedawca??marek.l5 napisał:Swoją drogą zraziłem się do zakupów na allegro.