amelia2013
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 6 086
A mnie nie - art. 333 §1 pkt 3 k.p.c.digiton napisał:Mnie zastanawia ten rygor natychmiastowej wykonalności.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A mnie nie - art. 333 §1 pkt 3 k.p.c.digiton napisał:Mnie zastanawia ten rygor natychmiastowej wykonalności.
prohen napisał:Ja właśnie wróciłem z sądu, czytając te forum, zaskarżyłem nakaz zapłaty powołując się na brak legitymacji czynnej i dzisiaj miałem rozprawę. Oczywiście z GCM nikogo nie było na rozprawie tylko ja i sędzia, który wskazał mi że GCM to nie tak jak tu piszą że to dział windykacji, czy firma która wykupiła dług, lecz spółka powstała z 3 firm miedzy innymi VIVUS. Zauważyłem, ze właścicielem tych 3 spółek jest ta sama osoba, sąd wskazał, że z dokumentów wynika, że w ramach nawiązania spółki, VIVUS przelał miedzy innymi moją wierzytelność jako wkład spółki i teraz GCM jest moim wierzycielem, bo to ta sama firma co VIVUS, jest to prawdą czy sędzina się jednak myli i jednak brak legitymacji czynnej powoda, na który się powoływałem. We wtorek mam przyjść na odczytanie wyroku i wydaje się, że powództwo nie zostanie oddalone