J
janina27
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
udało mi się dodzwonić pani powiedziała,że skoro nie ma skierowanego pisma do konkretnej osoby to pomyłka i sprawdziła moje nazwisko i męża i nie widniejemy jako dłuznicy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moppek napisał:witam. Nie wplacilem jednej raty w banku santander i przyslali mi upomnienie oraz dzwonili ze jezeli nie zostanie do dzis wplacona to znjdzid sie w dziale windykacji i sciagna caly dlug. Moje pytanie jest: pojakim czasie bank moze sciagnac caly dlug? Czy jesli nie wplacilem terminowo jednej raty moze to zrobic?
Z gory dziekuje za pomoc.
marian.pazdzioch napisał:może udałoby się podważyć skuteczność zawarcia umowy? spróbuj podążyć tą drogą
napisz do nich pismo jako pełnomocnik mamy, powołaj argumentację (wadliwe oświadczenie woli) z tego co ci podesłałem i napisz, że zwracasz to, co mama dostała na rekę i tyleTĘCZA napisał:W jaki sposob mam to zrobic?
TĘCZA napisał:Dzięki skożystalabym z tego tylko niby z kąd wezne 2,500zl skoro ja i maż nie pracujemy.Może jest inna możliwość? ta co wyżej napisalam,że zaplace 5 kwietnia 400zl ,a reszte na drugi miesiac z rata?
Bez przedszkolnych kłamstewek, bo potem już Ci na rękę nigdy nie pójdą. Nie zapłaciłaś, bo tego dnia jeszcze nie miałaś z czego zapłacić.TĘCZA napisał:to powiem ze zaplacilam
marian.pazdzioch napisał:jak nie masz na wpłate, to zrobisz tak jak piszesz. poza tym spróbuj drogi którą ci podpowiedziałem - zwrot jedynie kapitału, bez odsetek
marian.pazdzioch napisał:dzialaj, jak chcesz cos ugrac, zamiast problemy sobie stwarzac. malo ich juz masz?
marian.pazdzioch napisał:już napisałem - jak nie ruszysz tematu w kierunku jaki ci podpowiedziałem, to na pewmo zaplacicie kapital, odsetki, koszty sądowe i komornika.
jak ruszysz i jesli się uda, to tylko kapitał