T
Trk1991
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Od kilku miesiecy jestem w Niemczech u znajomego rodziców . Robię tutaj kurs pracuje. Ostatnio kupilem sobie nowy telefon, no i chciałem powściągać trochę muzyki aby mieć czego sluchac w drodze do pracy i do szkoły. Znalazłem w internecie stronę ulub.pl i zobaczyłem ze można nawet ściągać Całe albumy.... No i zacząłem pobierać... Pobrałem około 40 albumów i 10mp3. Potem poszedłem się pochwalić znajomemu rodziców ( jestem jego współlokatorem ), a on mało mnie nie zabił. Nie odzywa się do mnie do dzisiaj bo twierdzi ze przyjdzie jakaś kara za która będzie musiał płacić,a jesli nie to nie dostanie kredytu w banku. Wie ktoś moze o co chodzi? To nie są jakieś torenty i programy typu p2p. Mówi mi abym się szykował na 2 lata więzienia, i abym powoli pakował swoje rzeczy. Ja już nie daje sobie z tym rady..... Nic o tym nie wiedziałem tylko bezmyślnie ściągałem album po albumie. Pisałem już do właścicieli strony ulub.pl ale nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi. Wie ktoś może czy można pobierać ze stron tego typu? I czy naprawdę coś mi za to grozi?