N
nkb
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 59
Regulamin z 2011 na stronie 24. Nie trzeba nic pisać , jak się zgłaszasz oni sami spisują protokół zarówno Policja jak i Prokuratura.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozwy składa się w sądzie, a nie na policji.jacek Budziarski napisał:własnie udaję się na policje złożyć pozew zbiorowy
Ag_Maz napisał:Pozwy składa się w sądzie, a nie na policji.
Spoko12 napisał:Gdy zapłacimy wtedy trudno pozbyć się osobnika i jego kolejnych faktur - umowę (regulamin) może dowolnie zmieniać jak chce.
jacek Budziarski napisał:byłem na policji ,byłem w US ,nie przyjęto mojego zgłoszenia .Nie doszukano się znamion przestępstwa.Wszyscy mówią ,że musi być umowa na piśmie.Jutro idę do prawnika ,może ktoś ma umowę z 2011roku,która mówi o bezpłatnej reklamie w serwisie KBIZ
eiltte napisał:usuńcie wszystkie dane z danych o firmie łącznie z e-mailem - w ten sposób już nie zalogujecie się na swoje konto a tym samym prawdopodobnie znikną dane z jego bazy danych... chyba ze zrobił kopię, ale nie sądzę. To jest prosty człowiek który nie myśląc chce szybko i łatwo zarobić... Zresztą warto spróbować. Mnie już tam nie ma![]()
Anna68 napisał:To jeszcze masz swój profil???? Jak masz nie uznać faktury, to nie trzymaj tam swojego konta. Ja zaraz wykasowałam.
Inaczej jest zrezygnować z "usług" tego pana i nie płacić, a inaczej zostawić konto i nie płacić.
dr_house napisał:, ponieważ jak się pojawi windykator lub komornik, będziecie mieli problem z wytłumaczeniem, dlaczego nie zapłaciliście za jego fakturę.
Daj nam znać, jak było. Oczywiście jak ci komputera nie ostępluje :what:Anna68 napisał:Ja właśnie czekam na tego komornika.
nkb napisał:Sprawa której numer podawałam jest od 2012 i nikt jej nie umorzył.
Masz w tym jakiś interes ,żeby zniechęcać?
nkb napisał:Masz w tym jakiś interes ,żeby zniechęcać?