Smutne, że nie wiesz czym jest prawo.
Idąc twoim tokiem rozumowania firma świadcząca usługi internetowe (np.
***) może wyciąc ruch idący z prywatnych serwerów antyszczepionkowców bo przecież dane lecą po ich infrastrukturze

Należy więc zdelegalizować UOKIK, RODO który według ciebie działa nielegalnie. Przecież klient nie musi korzystać z firmy (która łamie RODO) bo wszystko było napisane w regulaminie, którego nie musiał akceptować.
Nielegalny również według ciebie powinien być projekt urządzania lasu, który nakłada na właścicieli lasów ograniczenia, a przecież to jest ich własność to mają prawo wycinać tyle drzewa ile chcą.
Nielegalne również było zlikwidowanie hodowli norek, zamknięcie klubów fitness, basenów no bo przecież to są obiekty znajdujące się na prywatnym terenie to właściciel ma prawo na swój teren zapraszać tyle osób ile chce.
To samo tyczy się koloru elewacji, niezbadanego mięsa z własnej krowy. Moja krowa, moje mięso. Komu nie pasuje to nie musi jeść.
Mi tam odpowiada twoje myślenie bo ono by oznaczało, że w Polsce jest totalna dyktatura, a nie żadna wolność rynkowa

Przemyśl to bo jeszcze bardziej mnie umocniłeś w przekonaniu, przedstawiając argumenty na moją korzyść od innej strony
moderacja