Przypominam się.
* W postępowaniu administracyjnym dot. opłaty za odholowanie auta ZDM kilka miesięcy nie wydawał decyzji, napisałem skargę do SKO, okazała się zasadna i doczekałem się kolejnej decyzji, mam płacić za holowanie, tym razem SM i ZDM twierdzą, że za tą bramą jest "parking wewnętrzny", odwołałem się do SKO.
* W postępowaniu karnym, nieprzyjęcie mandatu, zostałem uniewinniony za 1 razem, SM złożyła apelację, sąd skierował sprawę do ponownego rozpatrzenia, po ponownym rozpatrzeniu zostałem uznany za winnego, ale sąd odstąpił od wymierzenia kary, będę się odwoływał.
* W sprawie uszkodzenia progu przez firmę holownicza sprawa jest w sądzie cywilnym, za kilka miesięcy jest rozprawa zdalna.
* W sprawie lokatora, który zawiadomił SM złożyłem zawiadomienie o wykroczenia z art 66 kw, sprawa chyba jest w sądzie, bo policja nie przysłała mi żadnych pism odnośnie zakończenia sprawy, co jakiś czas wysyłam na policję zdjęcia jego nieprawidłowego parkowania, ma kolejne sprawy, płaci mandaty ...
* w sprawie przestępstw popełnianych przez pracowników SM nie jest dobrze, złożyłem 2 zawiadomienia, oba po zażaleniach odrzucone, żeby skazać ich za przestępstwa trzeba udowodnić, że mieli zamiar ich popełnienia, przy fałszywych zeznaniach można zasłaniać się niepamięcią .... itp. Do tego tematu wrócę jak będę miał więcej czasu.