śmieci + stary tw

• Autor wątku Autor wątku beata*
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Temat wolny

Nadal nic nie wiem, szlag mnie chyba trafi zaraz:mad: sama11 gratulacje z całego serducha:)

sama11 gratuluje :)
izuniaem zajmij sie czyms to Ci czas szybciej zleci, chociaz wiem ze pewnie ciezko sie skupić :)

sama11 gratulacje ,ewelina przykro mi,izuniaem daj znac co u Ciebie:tuptup:

sama11 gratuluje
IZA WYKONCZYSZ MNIE !!!!!:mad:

Sama 11 super gratuluje ,Izus denerwujemy sie razem z Toba .Buziaki dla moich dziewczynek;)

Jezu Iza chyba nerwowo nie wytrzymam zaraz :mad:
Wiesz już coś ?

Sama
gratuluje:roza:

Ewelina przykro mi bardzo ..

Ostatnia edycja:

No tak i nie dzwonił:mad: pewnie nie dostał:what: kurcze pewnie zadzwoni jutro:( eh szkoda gadać

kochana zadzwoni jutro ale chyba do drzwi

Raczej nie realne Beatko był by już u mamy w Łodzi:( cóż zostały niecałe 2 miesiące jakby co. Dzięki za kciuki dziewczynki:(

izunia nigdy nie mów nigdy....ktoś nie dawno pisał..ze tez dostali przerwe a postanowienie dotarło do zk z opóźnieniem, więc nie denerwuj sie...może jeszcze nic straconego....

Witam wszystkie panie:roza:
nie miałam neta pozdrowienia dla czekających i doczekanych:)

Zadzwonił, nie dostał:( cóż dziewczynki jeszcze raz dziękuję za kciuki. Muszę się z tym przespać liczyłam jednak, że będę go miała na święta:(

Przykro mi Izuś:(, ale z jednej strony to zostało Wam 2 miesiące,to juz pikuś w porównaniu z tym co wy już Kochanie przeżyliście. Fakt, faktem spędzić Święta bez drugiej połówki to nic przyjemnego. Ale Izuś jeszcze ciężej jest oddać swoje Serce z powrotem, tak jak teraz mam ja :(

Przykro mi Izuniaem caly czas trzymalam kciukasy i myslalam ze przeczytam DOCZEKANA..
Ale ju niedlugi i bedziesz miala sojego łobuza na zawsze...
Na zawsze pieknie to brzmi...:)

Izuniaem To nie tak żle,trzeba być teraz dobrej myśli przy najmniej bedziecie miec wszystko za sobą...:)

przepraszam, że przerywam ale staram się dowiedzieć czegoś na temat widzeń bezdozorowych poza zakładem. A konkretnie o drugie 30-godzinne. Ponoć jest to możliwe po uzyskaniu opinii, czy ktoś może mi zdradzić jak szybko to nastąpi?

Sylviana napisał:
Ponoć jest to możliwe po uzyskaniu opinii, czy ktoś może mi zdradzić jak szybko to nastąpi?

Jak wpłynie opinia :-)
A poważnie mówiąc - na tym forum nikt Ci nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi.

Ostatnia edycja:

ślicznie dziękuję :) lecę przebrnąć przez te 46 stron (!) pozdrawiam!

Ps. Gratuluję przerwy! nam się nie udało...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót