A
AKMOR
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Mój 14 letni syn dostał identyczne jak Piotrekk95 - ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty, ale wskazują datę pobrania programu czerwiec 2012. Zgadza się syna mail i dane adresowe, ale jest inny nr IP.
Boję się, że jesli zapłacę, to za jakiś czas syn dostanie kolejne pismo o kolejną kwotę.
Podejrzewam, ze wcześniej dostawał maile tak jak inni, ale usunął je i nie przyznał mi się, więc nie mamy żadnych innych danych niz te, które są w piśmie. Twierdzi, że nie podawał swoich danych, ale minęło półtora roku... Przestudiowałam wszystkie 30 stron wątku i mam wątpliwości- zapłacić czy nie? i czy teraz jeszcze mamy wypowiedzieć umowę? jeśli tak to dokad ją wysłac do Warszawy?
Dominique1989 pisze o odpowiedzi UOKIK, ale rumak123456 o płaceniu.
Czy mógłby wypowiedzieć się prawnik??? List przyszedł oczywiscie zwykłą pocztą.
Boję się, że jesli zapłacę, to za jakiś czas syn dostanie kolejne pismo o kolejną kwotę.
Podejrzewam, ze wcześniej dostawał maile tak jak inni, ale usunął je i nie przyznał mi się, więc nie mamy żadnych innych danych niz te, które są w piśmie. Twierdzi, że nie podawał swoich danych, ale minęło półtora roku... Przestudiowałam wszystkie 30 stron wątku i mam wątpliwości- zapłacić czy nie? i czy teraz jeszcze mamy wypowiedzieć umowę? jeśli tak to dokad ją wysłac do Warszawy?
Dominique1989 pisze o odpowiedzi UOKIK, ale rumak123456 o płaceniu.
Czy mógłby wypowiedzieć się prawnik??? List przyszedł oczywiscie zwykłą pocztą.
Ostatnia edycja: