Strona dobre-programy-2

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z tego co wiem ludzie którzy wpłacali dalej otrzymywali mejle z próbą wyludzenia więc wątpię, że ktoś zapłacił z tego forum :D

na ten moment mamy 12,czekam na kolejne a zwłaszcza ten 13-sty i oby szybko go przeskoczyć :D, ci co tu są i ci którzy napisali a nie biorą udziału na pewno nie zapłacili...co z tym zrobimy? też myślę o TV...ale oczywiście to do was należy decyzja co faktycznie z tym zrobimy.Ja tak jak się zaoferowałem ,kupie znaczek i oczywiście kopertę wyślę poleconym.

ja to nie bardzo się znam na tym, więc nie wiem jak się do tego zabrać? jak zachęcić media do tego wszystkiego :(a podpisów mam nadzieje, że nazbiera się wiecej

media to dobry pomysł, najlepiej chyba do tego programu "Uwaga" na TVNie.

12 historii użytkowników związanych z dobre-programy :) kilka stron wstecz jest podany mejl Jakesa, gdzie możemy wysłać mu co nam się przytrafiło :)
Uwaga to dobry pomysł ale jak sie za to zabrać, to mejl do nich: uwaga@tvn. pl

Ostatnia edycja:
ahaaaa ;) ja dopiero tu od dzisiaj trafiłąm więc troche nie w temacie wszystkich.
a do Uwagi to na ich stronie internetowej można tam zgłaszac różne dziwne przypadki.

no właśnie, dużo osób teraz trafi na te forum lub podobne, bo dopiero w ciągu tego tygodnia zostały wysłane Przedsądowe wezwania do zapłaty listem ZWYKŁYM. :) jeśli ktoś jest zainteresowany tą Uwagą to niech wypowiada się i razem coś zdziałamy :3

dokładnie na ten email co jest podany....nie chcę tu nadużywać cierpliwości moderatora ,poniewasz obowiazuje nas regulamin a ja dostałem już żółta kartkę .Praktycznie wszystkie historie które nadeszły są z listami w realu,niektóre sa tak długie że nie sposób je przeczytać od deski do deski.Ja oczywiście także mam nadzieję że będzie tego więcej ,nie ukrywam że nie jest to taka ilość żeby mogła jakąkolwiek TV przekonać do działania. Puki co, zbierajmy to do kupy, na razie nikomu krzywda się nie dzieje poza straszeniem...cierpliwości ;)

to wszystko z tego co zauważyłam dzieje się "falami". Jest spokój i nagle wszyscy dostają powiadomienia a przecież każdy zakładał konto w innym terminie o ile zakładał. Trzeba więc pisać do Jakesa, do Uwagi, interwencji :)

Jankes wysłałam ci na maila. coprawda nie skan listu ale w razie czego moge to zmienic. co do Tv warto jest ten tydzień poczekac a się założe że nas będzie 3 razy tyle. ja zmykam, wieczorem tu zaglądne.

Witam serdecznie wszystkich. Założyłam tutaj konto, ponieważ od zeszłego piątku śledzę Wasze posty i chciałabym żebyście widzieli,że jest jedna taka głupia więcej ;) Ja e-maila dostałam 17.08.2013 i w zeszły piątek przyszło pismo pocztą. Na początku strasznie spanikowałam i już zastanawiałam się jak ukryć przed mężem wydatek 116 zł. Na szczęście trafiłam na to forum i zrozumiałam, że nie byłoby to zbyt mądre rozwiązanie z mojej strony. Moim (tylko moim) skromnym zdaniem telewizja może zaczekać. Jak na tą chwilę mamy tylko pisemka, które można wykorzystać na wiele sposobów ;) Nie mamy 100% pewności, że oni coś zrobią z tym dalej, więc myślę, że warto zaczekać np. na kolejne pismo od nich i wtedy ruszyć- mając więcej osób i więcej materiałów. Jeżeli oni będą chcieli walczyć to się nie damy. Za chwilę zostanę mamą i po pierwsze 116 zł wolę wydać na ciuszki dla synka, a po drugie ciężarnej niech lepiej nie denerwują ;) Jestem całą sobą i małym synkiem z Wami ;) Nie płacę i jak będzie trzeba to również mogę wysłać meila :) Pozdrawiam MłodaŻona :)

ale w tym momencie ta sprawa jest znowu nagłośniona, ludzie właśnie TERAZ dostają ponownie pisma lub tak jak ja widzą to pierwszy raz na oczy :) uważam, że trzeba działać :) zgadzam się że takie pieniądze na drodze nie leżą i nie należy się ich wpłacać, bo to po prostu byłoby głupie :)

To są normalnie jakież żarty..
Ja niby rok temu wykupiłam jakiś abonament roczny...Jakie jaja...nie wiem czy się śmiać czy płakać...Twierdzą że wysyłali mi maile a teraz jakiś list nawet nie wysłany poleconym..a w środku nie dosyć że jakieś brednie o wykupieniu abonamentu bo jeszcze gotowy druk przelewu z jakimiś dziwnymi danymi...zamiast miasta i ulicy wpisany jest jakiś box i piętro..żenada...
dali mi całe siedem dni na spłacenie długu a jeśli tego nie uczy nie skierują sprawę do sądu i obciążą mnie kosztami sądowymi w wysokości 370zł..
Niech mnie w du.... pocałują..
żadnej umowy z nimi nie mam..miałam iść z tym do UOKIK ale poczekam..dzisiaj mija te 7 dni..
ZŁODZIEJE

idź z tym do UOKIK bo im więcej osób to zgłosi tym lepiej! ale pomyśl logicznie. Ty liczysz 7 dni od kiedy dostałaś pismo, oni liczą od kiedy wysłali? bo przecież nie wiedzą kiedy dotarło do Ciebie!

No i się nie dowiedzą bo kto wysyła takie ponaglenia normalnym listem..
żenada..

mam to pismo właśnie przed nosem...
i dostałam je od Smart Tech Connect Limited Meydan Office Tower, 3 pietro, P.O. Box 450676, ZEA i dane kontaktowe kdp@biurowindykacji.pl

To tylko biuro wirtualne, jeśli chcesz to też możesz założyć pod tym adresem swoją firmę.

Osoba/osoby odpowiedzialne za portal siedzą gdzieś w Polsce.

Ostatnia edycja:
Ja mam prywatną firmę która ma trzy latka i msze jej kupić kurtkę na zimę a nie nabijać kabze oszustom....

a wiecie co mnie nurtuje jeszcze jedna kwestia...ja niby wykupiłam ten roczny abonament...i mam nadzieje ze skoro on jest "roczny" to już się skończył co...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
no własnie, zgłaszać to i tyle, bd jak z pobieraczkiem mam nadzieję :) słyszałam wgl, że ten regulamin na dobre-programy wyglądał kiedyś inaczej! a jak teraz został zmieniony to powinni nas o tym poinformować najlepiej drogą listowną a nie od razu wezwania słać tak jak w moim przypadku po prawie 2 latach. Żadna szanująca się firma nie wysyła takich listów listem zwykłym, bo to już jest spam i groźby karalne!

z tego co wiem to się skończył, ale bd nas gnębić dopóki nie zapłacimy a nawet jak to zrobimy czego nie radzę to i tak bd nas gnębić :) przeczytałam na innych forach

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót