FreeG
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 8 462
@misiasrysia
@karolina111_
Jest opcja "edytuj".
@karolina111_
Jest opcja "edytuj".
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mlodazona napisał:FreeG myślę, że dobrze, że ten wątek nie zostaje zamknięty, bo co chwilę "dochodzi" ktoś nowy dzięki komu wiemy, że możemy wspólnie walczyć z tymi naciągaczami i jak wielu nas jest.
Nie, jest to stwierdzenie faktu. Skoro komuś się zwyczajnie nie chce, to jest leniem, a jeśli pomimo klarownego wyjaśnienia w pierwszym poście, zaczyna histeryzować, to jest histerykiem. Pomoc znajdziesz TU.mlodazona napisał:Zbyt leniwy histeryk? Wydaje mi się, że to jest obrażanie innych użytkowników tego forum i osób, które właśnie tu szukają pomocy.
"Żeby być razem z innymi"? To jest forum prawne, czy forum wsparcia? Jest niewyjaśniony problem, to wchodzę by znaleźć odpowiedź, a nie by wspólnie trwać w bólu i strachu.mlodazona napisał:Ja osobiście nie uważam się za leniwą histeryczkę, a napisałam tutaj żeby być razem z innymi użytkownikami.
W jaki sposób jej to pomoże? Pomoże jej prosta odpowiedź, a nie widok kilkudziesięciu stron osób, które są tu, aby być razem.mlodazona napisał:Jeżeli kolejna nowa osoba zobaczy, że z każdym dniem przybywa tu coraz więcej osób i jej to pomoże to ma to sens