A
askirkov
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 18 568
Jest jeszcze art. 21. tej samej ustawy. Napisz jak najszybciej do sądu i skontaktuj się z kuratorem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Termin rozpatrzenia może i jest, tylko mało realny... Zależy od obciążenia sprawami w danym Sądzie... i paru innych rzeczy..Czy to, jak długo się czeka na taką rozprawę od czasu złożenia wniosku zależy od ZK, województwa itd czy to jest jakiś stały określony procedurami termin?
MamaNadusi napisał:Prosze mi powiedziec czy mozna zmienic miejsce wykonywania dozoru?Musze sie przeprowadzic,a jestem objeta dozorem.:what:
Janek1986 napisał:Mam następujace pytanie : kolega odbywa kare pozbawienia wolności w systemie dozoru elektronicznego kara kończy mu sie 17 sierpnia 2013 natomiast dzisiaj otrzymał poczta wezwanie do stawienia sie 23 lipca 2013 w ZK celem odbycia drugiej kary 6 miesiecy .
gosienka17100 napisał:Witam, mój P ma 3 miesiące wyroku za nie chodzenie na odróbki i chce to odsiedziec poprzez SDE, czytalismy na ten temat troche ale nigdzie nie znalazlam czy np jezeli bedzie wywiad srodowiskowy to beda przesluchiwani sasiedzi w tej sprawie? pomimo tego mieszkamy w domu jednorodzinnym i nie wiemy jak taki dozor wyglada w domu, czy bedzie mogl sie poruszac po calym domu i podworku? prosze o odpowiedz, bede bardzo wdzieczna![]()
Anka1213 napisał:Moja sytuacja: wyrok 1 rok, jest zawieszony do 23 września