A
askirkov
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 18 568
Jeśli nie było żadnego ważnego powodu, może się to skończyć nawet uchyleniem zezwolenia na odbywanie kary w SDE.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Finister napisał:Sędzia to też normalny, pracujący człowiek![]()
Und3r napisał:Powinno sie udać to załątwić w tak krótkim czasie?
Und3r napisał:witam.
Mam taki ponieważ mam rozmowe o prace w poniedziałek o 8 3O a czas przydzielony na wyjscie od 9 3O.Mojego kuratora moge powiadomic takze w poniedziałek pełni dyżur od 8.
Powinno sie udać to załątwić w tak krótkim czasie? jak oni patrzą np na zmiane pracy i godzin? przychylni są?
Und3r napisał:witam.
Mam taki ponieważ mam rozmowe o prace w poniedziałek o 8 3O a czas przydzielony na wyjscie od 9 3O.Mojego kuratora moge powiadomic takze w poniedziałek pełni dyżur od 8.
Powinno sie udać to załątwić w tak krótkim czasie? jak oni patrzą np na zmiane pracy i godzin? przychylni są?
askirkov napisał:W ustawie nie jest nigdzie napisane, że skazany musi mieć w domu toaletę, więc nic nie stoi na przeszkodzie.
max402 napisał:Czy jest możliwość otrzymania pozwolenia na wykonywanie pracy w godzinach 14-22?
max402 napisał:żaden dzień nie pokrywa się z 2. Gdzie pracodawca do 20 każdego miesiąca chciałby wysyłać do kuratora takie zamówienie że potrzebuje mnie np
Poniedziałek 7-13
Wtorek 10-18
Środa 7.30-15?
max402 napisał:Mam zamiar remontować dom. Mam wyjścia od x do x h. Czy po wykonaniu pracy np zwolnie się z pracy 3 godziny wcześniej by podjechać do castoramy. Czy muszę to zgłaszać Kuratorowi ?