System dozoru elektronicznego część III

• Autor wątku Autor wątku Tadeuusz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Finister, a jak ja siedziałem 6 miesięcy 6 lat temu za grzywne, to czy nadal uważasz, że mogę się starac o SDE?

Finister mam jeszce jedno pytanie jak nie jestem osoba pracującą , czy stoje na przegranej pozycji o SDE? jak nie to we wniosku mam napisać ,że szukam pracy,czy to jest nie istotne poprostu zmniejsza mi czas na wysjcie danego dnia

gabrysia19900 napisał:
Witam Moj Mąż dostał wyrok 10 miesiecy. Probowalismy mu go zawiesic ale w tym czasie został wplatany w inny "zły czyn" i dostał sankcje 3 miesiace wiec te 10 automatycznie zostaly mu dowieszone. cy jest taka mozliwosc zeby dostal dozor elektronczny

Mało prawdopodobne.

Pajelek115 napisał:
Finister, a jak ja siedziałem 6 miesięcy 6 lat temu za grzywne, to czy nadal uważasz, że mogę się starac o SDE?

Owszem. Pytanie jak się teraz zachowujesz, ile razy byłeś karany, czy masz jeszcze jakieś sprawy w toku itd., itp.

Pajelek115 napisał:
Finister mam jeszce jedno pytanie jak nie jestem osoba pracującą , czy stoje na przegranej pozycji o SDE? jak nie to we wniosku mam napisać ,że szukam pracy,czy to jest nie istotne poprostu zmniejsza mi czas na wysjcie danego dnia

Niedobrze, że nie masz pracy, ale nie wyklucza to zastosowania SDE. Będziesz miał mniej godzin na wyjścia.

finister ta sprawa co mam teraz to jest z przed 7 lat czyli juz toczyła sie jak siedziałem a od tamtego czasu nie mam nawet mandatu

witam pierwszy raz pisze na tym forum mam pytanie moj mąz ma jutro posiedzenie w aś łódz o sde,chciałabym sie sptac czy zaraz po sprawie jeśli wszystko bedzie ok i dostanie sde, wroci do domu czy nastepnego dnia?

prosze o pilna odpowiedz nigdzie nie mozna sie nic dowiedziec wiec próbuje tutaj:?

czarna łódz z tego co wyczytałem to różnie niektórzy wychodzą po kilku dniach inni po 2 tygodniach!

Witam! Czy ktos mial zlozony wniosek przez kuratora o zdjecie opaski bo mi dzisiaj kuratorka zlozyla taki wniosek bo mialem spoznienie 43min, samochod sie zepsul i nie dojechalem na czas, nie wiem co dalej zrobic z tym wszystkim, obawiam sie ze sedzia moze zdjac ta opaske :/

Ale jakie dokumenty mam przedstawic na zepsucie sie akumulatora w samochodzie ?Bylem z ojcem i to kuratorce powiedzialem ale ona powiedziala ze tez moze sobie kolege wziac za swiadka, w sumie to sie jej nie dziwie ze tak powiedziala

Np. imienną fakturę na nowy akumulator. Korzystałeś z pomocy drogowej? Kto odholował samochód?

Kupilem nowy akumulator w sklepie na szybko ale paragonu nawet nie bralem ani faktury :(

Pójdź na posiedzenie, uprawdopodobnij i nie zmienią Ci warunków odbywania kary.

dzieki;)jutro odbierammoja bransoletke:serce:chcialabym jeszcze zapytac ile czasu bedzie mial wolnego zanim przyjada i załoza mu bransoletke:wow:

No wlasnie, nie wziolem potwierdzenia zakupu, prosze doradzcie cos

pkozuszek idz do sklepu pogadaj z ze sprzedawca niech ci wystawi na pismie potwierdzenie,ze byłeś w sklepie i kupowałeś ten akumulator, może maja tam monitoring?:DDD

Dozór elektroniczny

Witam, mój chłopak ma dozór elektroniczny i dzisiaj został zatrzymany "na dołek". Obrączkę miał za hm. tak jakby za wandalizm, ale zaliczało się to do kradzieży.Dzisiaj został przyłapany na nielegalnej wycince drzew. Jakie są szanse, że wypuszczą go po 48 godzinach? Przepraszam, że źle sprecyzowałam wątek, ale nie mam jeszcze tu doświadczenia. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Ostatnia edycja:
Krystynka88 popełnił przestępstwo w czasie dozoru najprawdopodobniej trafi do ZK

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót