Z
Zaneta9393
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 197
TakEwelinalis28 napisał:Mogę zadać parę pytan
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
TakEwelinalis28 napisał:Mogę zadać parę pytan
Ojej super bo slyszalam ze nie mozna a jednakKlaidia002 napisał:Można się starać kolejny raz mój chlop tak miał i drugi raz otrzymał dozór właśnie odbywa karę z brazoletą
Zaneta9393 napisał:Takjasne
Ewelinalis28 napisał:Moge poprósic żeby napisać jakoś priv Facebook np
Nati_pati2408 napisał:Czy ktoś w ostatnim czasie składał wniosek w Gdańsku?
To pytanie czy stwierdzenie?Ewelinalis28 napisał:Od pomiarów długo się czeka na posiedzenie
Co niby takiego twierdzi?Nati_pati2408 napisał:To pytanie czy stwierdzenie?
Nati_pati2408 napisał:To pytanie czy stwierdzenie?
Hubert_str napisał:Wydaje mi sie że należało by połączyć wyroki i dopiero wskazać to we wniosku myśle ze obecny wniosek będzie tyczyć sie tylko tych pierwotnych 4 miesiecy. Zapewne bedzie mogł odbyć kolejne kary w SDE o ile sąd wyrazi zgodę oraz nie mogą być to kary z tego samego artykułu (w SDE jest zapis że sąd nie wyrazi zgody jeśli skazany ma recydywe na koncie) Myślę że ktoś jeszcze z wiekszą wiedzą na ten temat udzieli odpowiedzi.
Hubert_str napisał:Wydaje mi sie że należało by połączyć wyroki i dopiero wskazać to we wniosku myśle ze obecny wniosek będzie tyczyć sie tylko tych pierwotnych 4 miesiecy. Zapewne bedzie mogł odbyć kolejne kary w SDE o ile sąd wyrazi zgodę oraz nie mogą być to kary z tego samego artykułu (w SDE jest zapis że sąd nie wyrazi zgody jeśli skazany ma recydywe na koncie) Myślę że ktoś jeszcze z wiekszą wiedzą na ten temat udzieli odpowiedzi.