K
kata111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Czy mozna jakos przyspieszyc sprawy o sde? Wniosek zlozony w sierpiu, i po dzien dzisiejszy cisza.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Osadzony, wniosek zlozony jeszcze w sierpniu, miedzy czasie przewieziony do ZK, pismo do sądu o przeslanie wniosku do odpowiedniego sądu zlozylam na dzienniku podawczym miesiac temu, do dnia dzisiejszego wniosek nie zostal nigdzie wyslany, na moje pytanie dlaczego, powiedziala mi Pani w informacji, ze nie wie mimo, ze bylam w sadzie 3 tygodnie temu to mi powiedziano, ze jest postanowienie o wyslaniu i to kwestia kilku dni. Musimy czekac czy mozna z tym cos zrobic?maxixxx napisał:Skazany na wolności czy już osadzony?
Wniosek zlozylam ja na dzienniku podawczym, myslalam, ze tak bedzie szybciej, ale wypelniony zostal przez mojego chlopakamaxixxx napisał:Ty złożyłaś wniosek? Z podpisem osadzonego mam nadzieję.
Oczywiście, że tak.Kooper napisał:Witam
Czy jeżeli wyrok to 4 miesiace wieżienia i 9 miesiecy prac społecznych to czy jest mozliwosc odbyca tych 4 miesiecy w systemie dozoru eletronicznego ?
Hibidibi napisał:Witam, mam pytanie. Jeżeli mój narzeczony został zatrzymany 2 tyg temu i dopiero dziś złożyłam za niego wniosek do sądu to ile się czeka na wizyte kuratora policji i rozpatrzenie sądu? Zostałam z 3 miesięcznym dzieckiem bez środków do życia i każdy dzień jest dla mnie ważny. Z gory Dziękuję za odpowiedzi
mateusz30 napisał:Musisz złożyć, wniosek o przyznanie obrońcy z urzędu, a zarazem zażalenie na tymczasowe aresztowanie. Wtedy wszystko, będziesz wiedziała od jego obrońcy.
Jaki wniosek złożyłaś ?
Hibidibi napisał:Złożyłam za narzeczonego, on mi wysłał listem
Hibidibi napisał:Został skazany wyrokiem
Markiz32 napisał:nie za niego , tylko jego zażalenie przedłożyłaś w Sądzie....trochę bez sensu skoro mógł i powinien to zrobić bezpośrednio....no ale...