O
opek993
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 167
Teraz mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli przedstawię sądowe zwolnienie lekarskie to czy posiedzenie zostanie odroczone?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A masz "Stawiennictwo obowiązkowe" czy nie?opek993 napisał:Teraz mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli przedstawię sądowe zwolnienie lekarskie to czy posiedzenie zostanie odroczone?
Z momentem usunięcia urządzeń. Jakbyś opuszczał ZK to kiedy skończy się kara?opek993 napisał:Kara kończy się z momentem usunięcia urządzeń dozorujących czy po północy w dniu zakończenia kary.
opek993 napisał:Pytam bo z różnymi opiniami się spotkałem ale to logiczne jest to do przejścia przez bramę wiezienia
BTW. Co ten gościu. Ciekawe jak dorwał ten numer telefonu.
https://www.youtube.com/watch?v=ompJUcH3RsY
Arkadiusz.P napisał:Dlaczego sąd ma umożliwić mi oddalenie się z miejsca dozoru? Ponieważ nakazał mi podjęcie pracy, mam zobowiązania alimentacyjne o których został poinformowany...CHCĘ PRACOWAĆ i rozwijać się zawodowo...itd.