M
małami92
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam. Jutro mają przyjechać z SDE na pomiar. I moje pytanie brzmi jak ten pomiar będzie wyglądał? Czy bedą po domu chodzić i mierzyć? Z góry dziękuje za odp.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
małami92 napisał:Z dopiskiem: I ile bexzie trwać taki pomiar?
Motylek80 napisał:Ja w zk.nie byłem,tak więc nie odp.na pyt.aczkolwiek ja z wolności na wokande czekałem 4 tyg.
Motylek80 napisał:Od złożenia dokumentów.
Np. można by było przekonać wszystkich osadzonych, którzy z nudów piszą nie mające żadnych szans na pozytywne rozpatrzenie wnioski o przerwy w karze, warunkowe zwolnienia, żeby dali sobie spokój. Bo każdy taki wniosek Sąd musi rozpatrzyć. Dlatego min. te 30 dni to w rzeczywistości niedużo.czy można jakoś przyspieszysz o wyznaczenie terminu o sde?
To, ze miał wcześniej wyrok nie przeszkadza aby dostał bransoletkę. Czy dostanie? Z tym pytaniem to do wróżki albo do Wszechmogącego...małami92 napisał:Czy jak miał już w czesniej wyrok to dostanie branzoletke?
To są konsekwencje popełnienia przestępstwa. Z tego co widzę to Twój narzeczony pracował. Po co popełniał przestępstwo??? Musicie czekać na wyznaczenie terminu. Tyle.kolbi12 napisał:Bo w tym przypadku to już jest więcej niż 30 dni od momentu wpłynięcia wniosku