C
Cre3d28
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Dzieki wszystkim za rady. Rozmawialem z kuratorem, wystosowalem prośbę pisemną i dostalem "zezwolenie" na wyjazd na święta bez najmniejszego problemu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trochę źle to skonstruowałeś. Wydział Penitencjarny jest wydziałem Sądu Okręgowego. Nie wiem o jakie informacje Ci chodzi, ale wklejam: System Dozoru Elektronicznego – Strona informacyjnasnoox napisał:Witam do jakiego działu sądu penitencjarnego musze sie kierować żeby dostać informacje na temat informacji o DE
Ptasior napisał:Nie wstawiaj się przed stawieniem na rozprawę. Skoro obowiązkowe to obowiązków więc jeśli nie pójdziesz sąd prawdopodobnie odrzuci Twój wniosek.
Ptasior napisał:To po kiego pisałeś o zmianę harmonogramu? Mi podobna zmianę robił kurator praktycznie z dnia na dzień. Czy Cie sąd ukara? Myślę, że nie bo to w końcu w Twojej gestii. A czy tak trudno iść na posiedzenie?