Ptasior wiem, że poinformują tak powiedział Pan, który odebrał telefon, dziękuje za info odnośnie kontaktu z kuratorem w poniedziałek to załatwie, mój adwokat nic nie wspominał odnośnie tego, że sam muszę się dopytywać kto jest przydzielony ;/ ale cóż, dobrze wiedzieć. A co do tego kim jestem w tym serialu to grubo się mylisz co do statystowania... 3 odcinki to może nie wielka rola, ale zyje z bycia epizodystą a nie statystą ....i żadnym gwiadorem nie jestem, żyje jak każdy, pracuję na to co mam, jak również "zaprocowałem" sobie na ten syf, który mnie spotkał.... nie użalam się nad sobą, mogłem już być w ZK, a dostałem "szanse" i chcę ją jak najlepiej wykorzystać, a piszesz że moje postępowanie doprowadzi mnie do Zk, stary zachowujesz się jak prokurator ;/ on też nie zna człowieka a ocenia go.... cóż jak napisałem kilka postów wyżej, dla nich jesteśmy tylko kolejnym numerem sprawy, wydać wyrok bezwzględu na wszystko, do Sądu nie idziesz po Sprawiedliwość tylko po wyrok, przez ponad rok walczyłem i tylko raz natrafiłem na ogarniety skład... który stosował się do litery prawa a nie swojej swobodnej interpretacji ;/, z resztą moja sprawa mój problem, jeszcze raz dziękuje za poradę dotyczącą kuratora.
Pozdrawiam !:!: