Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
31 dni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
GosiaiPiotr napisał:Mam dziś już nerwa na maxa, napiszcie mi proszĘ ile czekaliście na SDE od momentu złożenia wniosku może to mnie uspokoi u nas jest dziś 25 dzień ...ta niepewność jest okrutna...
GosiaiPiotr napisał:Radzio dziękuję za odpowiedź, czyli jest to praktycznie norma "miesiąc" a nie jak ustawa mówi 14 dni...pozostaje czekać...
Ja czekalem 2 miesiace takze trzeba sie uzbroic w cierpliwoscGosiaiPiotr napisał:Mam dziś już nerwa na maxa, napiszcie mi proszĘ ile czekaliście na SDE od momentu złożenia wniosku może to mnie uspokoi u nas jest dziś 25 dzień ...ta niepewność jest okrutna...
bartek_m napisał:Witam!
Pytanie moje brzmi: u kogo z Was na wywiadzie w sprawie SDE był dzielnicowy a nie kurator? jest to dla mnie różnica więc proszę o odpowiedź. i pytanie drugie czy kurator ew. dzielnicowy chodzą po wszystkich sąsiadach z klatki czy tylko tych co mieszkają najbliżej?