System dozoru elektronicznego (elektroniczna opaska)

• Autor wątku Autor wątku agajacek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
u mnie tez byli raz, ale na moja prośbę, bo pomimo ,że nie został naruszony harmonogram urzadzenie wysyłało sygnał,że nie ma mnie w domu.
wymienili sprzęt, bo to była wina sprzętu. teraz jest ok, i od miesiaca cisza. Żadnych telefonów i wizyt i oby tak zostało:)

Ptasior napisał:
To masz Przyjacielu przerąbane. Jak na razie była dziewczyna raz, ale to dlatego, że miałem za mały pasek PID.

NO niestety taki los na obrozy hehe.PTASIOR zwracam honor :pytalem czy da rade podlaczyc na stacjonarny skazanego.:odpowiedz :nie...

U mnie nie byli ani razu, kurator dzwonil kilka dni temu i pochwalil ze do tej pory nie mialem ani sekundy spoznienia. A raz bylo blisko, za pozno wyszedlem z pracy i tranwaj nie przyjechal... Musialem biegnac ponad kilometr, bylem 3 minuty przed czasem w domu :).

Na dozorze jestem od konca lutego. Czyli juz 3 miesiace.

mam pytanie, czy jak chce jednorazowo zmienić godziny "wolne" , bo mam egzamin na uczelni, to musze mieć jakiś papier potwierdzający ,że tego dnia, o tej godz. jest egzamin. czy wystarczy wydrukowany ze stron uczelni plan?

Witam, chciałem spytać czy jest ktoś tu kto odbywa karę w SDE i pracuje na dwie zmiany,bo nie wiem jak ustalić harmonogram na sprawę.
Pracuję jeden tydzień 8-16 , a drugi 12-20 i tak na przemian, Pani kurator powiedziała by zabrał na sprawę zaświadczenie z pracy w jakich godzinach pracuję to mogą mi dać np: od 7-21, ale to jest więcej niż 12h na dobę.
Nie wiem więc czy jest możliwość mieć harmonogram godzin wolnych w jednym tygodniu np: 7-17, a w drugim 11-21 i tak na przemian, bo jak nie to ustaliłbym 8-20 i załatwił te spóźnienia i wcześniejsze wyjścia w pracy.

Słyszałam ,że dają max 12 godzin poza domem więc nie wiem jak może ci kuratorka mówić ,że dostaniesz wolne od 7-21??Gdzie tu odbywanie kary???

FaziMiś napisał:
Witam, chciałem spytać czy jest ktoś tu kto odbywa karę w SDE i pracuje na dwie zmiany,bo nie wiem jak ustalić harmonogram na sprawę.
Pracuję jeden tydzień 8-16 , a drugi 12-20 i tak na przemian, Pani kurator powiedziała by zabrał na sprawę zaświadczenie z pracy w jakich godzinach pracuję to mogą mi dać np: od 7-21, ale to jest więcej niż 12h na dobę.
Nie wiem więc czy jest możliwość mieć harmonogram godzin wolnych w jednym tygodniu np: 7-17, a w drugim 11-21 i tak na przemian, bo jak nie to ustaliłbym 8-20 i załatwił te spóźnienia i wcześniejsze wyjścia w pracy.

ja pracuje na 2 zmiany..pierwsza zmiana 6-14 druga 14-22...wyjscie na 1 zmiane 05.10 do 14.50 druga zmiana 13.10do 22.50. I TAK NA PRZEMIAN.....TO takze spoko

Ptasior napisał:
Spytaj kuratora.
moja kuratorka nawet nie wiedział,że będzie mozna o warunkowego się starać:)
dopiero ode mnie dowiedziała się, że jest taki projekt

Witam, a ja znowu z powtarzającym się pytaniem: czy ludzie od tego sprzętu przychodzą i zasięg sprawdzają jeszcze przed sprawą (rozpatrzeniem wniosku przez Sąd)????? czy po..?
Wiem, że gdzieś wcześniej pisaliście, ale nie mogę znaleźc..

Łamaga napisał:
Witam, a ja znowu z powtarzającym się pytaniem: czy ludzie od tego sprzętu przychodzą i zasięg sprawdzają jeszcze przed sprawą (rozpatrzeniem wniosku przez Sąd)????? czy po..?
Wiem, że gdzieś wcześniej pisaliście, ale nie mogę znaleźc..

przed!!!!!!!!!!!!!!!! bo jakby i naczej sedzia moglby ci to przyzac jakbys nie spelnial warunkow technicznych

kurczak..!! to dlaczego ich jeszcze nie było? Pani Kurator była tydzień temu, na6czerwiec jest wyznaczony termin (pozytywnego :ok:) rozpatrzenia wniosku, a o technicznych ani widu,ani słychu..

Łamaga napisał:
kurczak..!! to dlaczego ich jeszcze nie było? Pani Kurator była tydzień temu, na6czerwiec jest wyznaczony termin (pozytywnego :ok:) rozpatrzenia wniosku, a o technicznych ani widu,ani słychu..

wiesz co pofatyguj sie jak najszybciej i sam do nich zadzwon ja tak mialem...tylko ze to oni nie mogli sie ze mna umowic bo mialem cos z tel..nie tak ..to takze zapytac ich mozesz...

dzięki, zrobie jak mówisz.. tylko możesz mi jeszcze podpowiedziec gdzie znajde na warszawe ich numer:?:

forg napisał:
I co powie niby? Ona nie jest "stroną" w tej sprawie.

jak nie jest strona????Pyta kiedy przyjada i juz...do mnie jak przyjechali to nawet mnie w domu nie bylo bo bylem w pracy...a Tesciowa tez nie jest strona w tej sprawie...ALE zadzwonic moze albo odpowiedza albo nie...

Ostatnia edycja:
jankooo8 napisał:
22 672 83 19...24 na dobe zadzwon nawet teraz..

zrobiłam jak powiedziałeś, dodzwoniłam się na numer co prawda z informatora: 22 6728272 i.. wogóle nie mają zgłoszenia mojego Skarba tylko jakiegoś innego niegrzecznego o tym samym imieniu i nazwisku z innego wojew. !!! JUTRO musze zadzwonic do Sądu (tak mnie poinstruował Pan od sprzętu).
Dziękuje WSZYSTKIM za podpowiedzi

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót