J
jankooo8
piraciątko napisał:a wzmocnic zasięg i pisac jeszcze raz
??????????ale w jaki sposob chcialabys to zrobic????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piraciątko napisał:a wzmocnic zasięg i pisac jeszcze raz
piraciątko napisał:ale ja nie mieszkam na wsi tylko w centrum miasta więc co jest nie tak
piraciątko napisał:nie pocieszyles mnie . jesli system ma działać to jak ma to działać jak będa odmawiać bo nie ma zasięgu . to po co to wszystko ? może powinni najpierw sprzęt nowszy mieć a potem wprowadzać ustawe
Mozna. Przesledź temat to się dowiesz jak się nazywa to urządzenie.piraciątko napisał:jak nic ? nie mozna wzmocnic zasiegu?
jankooo8 napisał:Nie niema......
_Anonymous_ napisał:BDURY, sa i normalnie mozna je kupic. Koszty to od 600-1800zl. Uzywaja ich w kinach, sklepach itp...
Ja mam na dzialce w domu i bez problemu moge teraz korzystac z telefonow, a wczesniej zero sygnalu.
Tak poza tym "Prezydent podpisał nowelizację przepisów o dozorze elektronicznym". - HURAAA
Czyli ustawa wchodzi w zycie od 26/28 czerwca.
_Anonymous_ napisał:BDURY, sa i normalnie mozna je kupic. Koszty to od 600-1800zl. Uzywaja ich w kinach, sklepach itp...
Ja mam na dzialce w domu i bez problemu moge teraz korzystac z telefonow, a wczesniej zero sygnalu.
Tak poza tym "Prezydent podpisał nowelizację przepisów o dozorze elektronicznym". - HURAAA
Zaryzykowac zawsze mozna ale czy ty wydalbys 1800 zl. zeby poprawic zasieg?????a jak Sedzia nie przychyli sie do wniosku....
piraciątko napisał:mi chodzi o to czy ktoś tak zrobił i czy pomogło
piraciątko napisał:ale ja nie mieszkam na wsi tylko w centrum miasta więc co jest nie tak
orange. Teraz rzadkością jest, zeby jakaś telefonia komórkowa nie miała zasięgu w mieście, więc coś chyba jest nie tak. Sprawdź sobie zasięg operatorów komórkowych w telefonie i będziesz wiedział czy masz zasięg i jakiej sieci jest najlepszy. A może wystarczyło postawić stacjonarne urządzenie monitorujące w innym miejscu?(era,plus i...)
monika J napisał:Witam
Mój J ma za tydzień wokande o sde... zasięg ok, opinia od kuratora i z zakładu ok. Mamy tylko jeden problem sprawe w toku która odbędzie się dopiero pod koniec tego roku. Czy jest możliwość że sąd jednak przyzna mu opaske?