System dozoru elektronicznego (elektroniczna opaska)

• Autor wątku Autor wątku agajacek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ale ja nie mieszkam na wsi tylko w centrum miasta więc co jest nie tak

piraciątko napisał:

A co to ma do rzeczy ze mieszkasz w miescie????????ewentualnie mozesz sie odwolac i wynajac jakie mieszkanie i niech tam sprawdza zasieg...ale nawet gdyby byl to to nie oznacza ze dostaniesz DE...

nie pocieszyles mnie . jesli system ma działać to jak ma to działać jak będa odmawiać bo nie ma zasięgu . to po co to wszystko ? może powinni najpierw sprzęt nowszy mieć a potem wprowadzać ustawe

piraciątko napisał:
nie pocieszyles mnie . jesli system ma działać to jak ma to działać jak będa odmawiać bo nie ma zasięgu . to po co to wszystko ? może powinni najpierw sprzęt nowszy mieć a potem wprowadzać ustawe

No przykro mi taka jest jedna z przeslanek DOZORU ELEKTRONICZNEGO....dlatego jest zawsze sprawdzany zasie przed posiedzeniem.....

że repeater gsm to wiem miałem nadzieje że ktos to samo musiał zainstalowac i chciałam sie dowiedziec czy coś dało

Ostatnia edycja:
_Anonymous_ napisał:
BDURY, sa i normalnie mozna je kupic. Koszty to od 600-1800zl. Uzywaja ich w kinach, sklepach itp...

Ja mam na dzialce w domu i bez problemu moge teraz korzystac z telefonow, a wczesniej zero sygnalu.

Tak poza tym "Prezydent podpisał nowelizację przepisów o dozorze elektronicznym". - HURAAA

Czyli ustawa wchodzi w zycie od 26/28 czerwca.

ustawa wchodzi w życie w ciągu 14 dni od ukazania się w dzienniku ustaw, a jeszcze się nie ukazało!!! więc najbardziej prawdopodobna data to ok 2 lipca

piraciątko napisał:
mi chodzi o to czy ktoś tak zrobił i czy pomogło

Na tym forum jest tyle madrych ludzi to niech teraz ktos ci cos podpowie.....wszyscy tacy obeznani z tym SDE ze wiesz......a ja ci proponuje daj sobie spokoj z tym wzmacniaczem...

piraciątko napisał:

chciałam zapytac czy sprawdzali u Ciebie kilka urządzeń? u nas sprawdzali trzy, każde w innej sieci (era,plus i...) i dopiero to trzecie miało idealny zasięg (też mieszkamy w centrum miasta..)

(era,plus i...)
orange. Teraz rzadkością jest, zeby jakaś telefonia komórkowa nie miała zasięgu w mieście, więc coś chyba jest nie tak. Sprawdź sobie zasięg operatorów komórkowych w telefonie i będziesz wiedział czy masz zasięg i jakiej sieci jest najlepszy. A może wystarczyło postawić stacjonarne urządzenie monitorujące w innym miejscu?

urzadzenia były sprawdzane wszystkie . Zasięg słaby , nawet w telefonach słaby tylko w play jest ok ale oni z play nie korzystają. jesli nikt nie wzmacniał zasiegu to dziękuje za podpowiedzi . ja instaluje nawet gdyby to miało kosztować 1800 . jak się to skończy to napisze.

piraciatko-bylo pisane kilka postow wczesniej np.przez youandme ze ma to u siebie.

Witam
Mój J ma za tydzień wokande o sde... zasięg ok, opinia od kuratora i z zakładu ok. Mamy tylko jeden problem sprawe w toku która odbędzie się dopiero pod koniec tego roku. Czy jest możliwość że sąd jednak przyzna mu opaske?

monika J napisał:
Witam
Mój J ma za tydzień wokande o sde... zasięg ok, opinia od kuratora i z zakładu ok. Mamy tylko jeden problem sprawe w toku która odbędzie się dopiero pod koniec tego roku. Czy jest możliwość że sąd jednak przyzna mu opaske?

Moze mu przyznac ale nie musi(jak zawsze)..Sprawe w toku ??????tzn.?????Szegoly:what::what::what:!!!!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót