forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 519
Ptasior napisał:Wniosek o odbycie kary w SDE można złozyć już wpierwszym dniu pobytu w ZK.
Można złożyć również w dzień uprawomocnienia się wyroku.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ptasior napisał:Wniosek o odbycie kary w SDE można złozyć już wpierwszym dniu pobytu w ZK.
aniula2107 napisał:mam pytankoa mianowicie chodzi mi o to czy po tz zlączeniu kary lub po pelnej absorpcji jeęli wyrok wynosi 12mc lub mniej mozna sie starac o dozor elektroniczny czy juz nie ma szans???
aniula2107 napisał:jeśli wyjdzie mu 13mc to jak te 3 odsiedzi to będzie mogł sie starać
aniula2107 napisał:dziekuje! bo sytuacja wygląda tak; odbywał jedna kare na dozorze ale dopiero bez zadnej rozprawy wyciagnęli jakąś stara z wakacji i mi narzeczonego zabrali z domu i teraz ma 2 wyroki i chcial o złączenie pisać czy myślisz ze mu dadząz powodu tego że było nie dopatrzenie a nie że cos przeskrobał? bo nic będac na dozorze nie zrobil! i jeszce jedna czy majac 10 za wyrok i 3 za odwieszenie zawieszonego jeśli wyjdzie mu 13mc to jak te 3 odsiedzi to będzie mogł sie starać czy mógł by wyjśc na te 3 oddzielnie na sde i na te 10 tez na sde czy dwoch kar nie mozna odbywac?
![]()
Ptasior napisał:Jeśli nie będzie to wyrok łączny i odbędzie pierwszy te 3 miechy i zostanie drugi 10 m-cy (dobrze chyba rozumiem) to może starać się o DE.
aniula2107 napisał:BO TO BEZ SENS TROCHE:x
aniula2107 napisał:że po mimo iz to nie z jego winy dozór został cofniety tylko przez nie dopilnowanie spraw już jest nie możliwoscią zeby wyszedł![]()
aniula2107 napisał:to marne szanse widze ale coż jeżeli moe tylko zapytać o ostatnią rzecz wracając do tematu jak to będzie wyglądało jeżeli złączą mu wyroki bo juz 5 mc odbywa kare jak to wyglada czy to bedzie odliczone od tej kary co mu wyjdzie ostatecznie czy nie bo jezeli by mial rok no a 5mc jest juz w zk to zostaje mu 7 mc siedzenia zeby 'dobic' do tej kary 1roku czy jak bo tego zozumiec nie moge
kurzynka napisał:Ma miec sprawe 9maja